blokujZa 70 złotych na zakupi sprzętu że się do parku maszyn nie zmieści ale chyba na Rudnej.
Łukasz Sówka i Łukasz Kret tworzą w tegorocznym sezonie duet młodzieżowców PGE Marmy Rzeszów. Działacze rzeszowskiego klubu mogą być zadowoleni tylko z postawy pierwszego z nich.
-3 84 przeczytaj cały artykuł
blokujZa 70 złotych na zakupi sprzętu że się do parku maszyn nie zmieści ale chyba na Rudnej.
blokujJej nawet nie stać żeby kupić nową maszynę startową i polewaczkę.
blokujnie wiem jak to jest ale stadion jest miejski nie marty wiec raczej nie bedzie miastu robic prezentow :) no ale co do krecika nie od dzis i tego sezonu wiadomo ze do mistrza mu daleko :) ale jak cala juniorka z rzeszowa lampart, D. Stachyra Kazdy wie jak im szlo i jak skonczyli ... a marta tez nie naszaleje przez ksm ... tak wiec krecik skonczy sobie sezon w PGE. Ktos pisal ze on jedzie a nicki nie tylko ze niki pojedzie jeden mecz i zarobi pewnie wiecej niz on w calym sezonie (choc dla mnie juz stal sie nikim po tym co odpierdziela rozumie GO spoko z tarnowem dostalismy dzieki temu ale ostatni mecz ? tego kibice mam nadzieje ze mu nie wybacza ) wiec tak to i Śledz moze wskoczyc a motor zeby tylko pojechal jako junior ;)
blokujStadion miasta ale polewaczka klubu
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.