blokujKurcze, uświadomiłem sobie,że ta nasza wesoła rozmowa o muzyce,szkole,książkach miała miejsce z wtorku na środę. Czuję z tym strasznie dziwnie.
Informację przekazałem Eugene_64 oraz Alkowi, do których miałem meile.
Drodzy Przyjaciele Tensybila. Moja żona Katarzyna Sybilska (TenSybil)zmarła gwałtowną śmiercią 9 lipca 2013 r. Wspomnijcie ją dobrze. Mąż Dariusz Sybilski
0 67
blokujKurcze, uświadomiłem sobie,że ta nasza wesoła rozmowa o muzyce,szkole,książkach miała miejsce z wtorku na środę. Czuję z tym strasznie dziwnie.
Informację przekazałem Eugene_64 oraz Alkowi, do których miałem meile.
blokujNo właśnie też sobie chwilę temu zdałam z tego sprawę. Źle się czuję z powodu naszej dzisiejszej wesołej wymiany zdań z Armandołem, a teraz okazuje się, że legendarny offtop miał miejsce w taki dzień :(((
blokujniby nic niestosownego nie robilismy, bo nie mielismy swiadomosci co sie stalo, jednak troche mi glupio...
blokujRównież jest mi głupio. W takich momentach bardzo żałuję, że nie mogliśmy jej podziękować zanim to się stało.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.