blokujPytanie brzmi kto dostanie dzika kartę z urzędu? Hm
Grand Prix Challenge w Poole
24 sierpnia 2013, 19:30
blokujPytanie brzmi kto dostanie dzika kartę z urzędu? Hm
blokujHolder i na pewno ktoś ze Szwedów.
blokujHolder , lindgren, lebiedev ?
blokujzobaczysz że AJ dostanie jeszcze zamiasit Fredki
blokujwitaj i co tam kolego???
blokujwitam ;)))
blokujjakies wiesci hehe:P:)
blokuja czemu?potwierdza się powoli co pisałem wcześniej
blokujtak jakby ale spokojny jeszcze nie jestem...co zatem powiesz o plotkach na temat Zagara
blokujZagar?ciekawe kto to wymyślił...powiem tak nie będzie takiego zawodnika w Unii...
blokujbedzie ktos inny????zamiast Fredki???
blokujwiem o jednym zawodniku wspominanym tylko i nic poza tym.nie jest to czołówka żadna,więc nie ma co się nakręcać
blokujto lipa troszke.....a co powiesz o przyjsciu lecha,pudliszek(sponsor)???
blokujPrzydał by się jakiś sponsor
blokujpudliszki?skąd tyś to wziął?nie,nie....
blokujMoże buczkowski co wy na to?
blokujzdecydowanie TAK jesli zamiast Fredki ktory nic nie walczy
blokujFreda to do 1 ligi niestety wysłać.słaby jest...
blokujJuż jakieś ploty transferowe? He he. Sezon się jeszcze nie zakończył. Przyjdzie do nas pavlic zapewne
blokujtylko rozmowy,nic więcej ,żadnych napinek nie ma ale tylko jedno nazwisko się przewija mi przez ucho.więc poczekam.prawnik już się znalazł jak mówiłem....
blokujKildemand
blokujmowiles tez cos o sponsorze
blokujno mówiłem.i powiem więcej pod koniec września..tylko tyle można narazie powiedzieć
blokujpod koniec wrzesnia powiedza kto to???
blokujpod koniec września jest spotkanie.tyle wiem
blokujpowiedzmy ze sie dogadja dlaczego zatem nikt z czołówki jak twierdzisz???
blokujzapytać się trzeba naszej RN(ich decyzje mnie śmieszą trochę)
blokujco masz na mysli
blokujbo w tym roku była kasa jak mało kto wie ale nasi postawili na równy skład a kasa na lokacie jest...ot takie rządy
blokujchcac byc w czubie trzeba kupic kogos klasowego
blokujbędzie znów mówienie mamy taki skład że może być medal.i plan oszczędnościowy dalej wprowadzony
blokujhmm zupelnie bez sensu
blokujPedersena he he. Zawodnik świetny charakter downa :-)
blokujpkt wali więc z juniorem go a reszta parowo wygrywać biegi i pasuje
blokujdzik i Piotrek w parze heheh niezle
blokujKto to ma być? Bjerre bym zostawił i wcisnął Pavlica za zengote i Buczkowskiego za lindgrena. Musielak ile ma jeszcze jako junio
blokujPavlic mowil ze zostaje w Rzeszy
blokujkenio,zengi zostają przecież,a pavlic w marnej...
blokujZengote osobiście nie lubię. Wolał bym kogoś innego za niego
blokujMoże lebiedev ?
blokujtak naprawde ten sklad co mamy tzn zamiast fredki np buczek i bylo by niezle same walczaki
blokujnie wziąłeś Balona pod uwagę,kazdy mówi za fredkę a tu?no właśnie ;)))
blokujBalon powinien zostac kierownikiem druzyny jak dla mnie Jąder i Gryczka AUT
blokujroman out.ja bym janka wziął ale to moje prywatne zdanie
blokujJanek no wiadomo to byloby wspaniale napewno przyciagnalby mase kibicow widziales jego wywiad na elce omal sie nie wzruszyl
blokujjeszcze nie miałem okazji
blokujcyt:Leszno jest moim drugim domem jesli w Tarnowie cos bedzie nie tak bez wahania wracam do Leszno jesli klub bedzie chciaL"
blokujale ja mówiłem o janku krzystyniaku za romka
blokujhehe nie zrozumielem sorki jak dla mnie spoko widzialbym tez Gajewskiego na tym miejscu a nawet Czernickiego
blokujAle kłodzkiej nie był by złym pomysłem:-)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.