blokujSory ale Grisza powinien zolta zgarnac obiektywnie
Unia Tarnów - Dospel Włókniarz Częstochowa
15 września 2013, 16:00
49 : 41
Relacja
blokujSory ale Grisza powinien zolta zgarnac obiektywnie
blokujAkcja jak Miedziaka, skoro tam nawet upomnienia nie było to analogicznie nie powinno być i upomnienia tutaj. Moje zdanie jest takie że w obu przypadkach powinni ujrzeć żółć...
blokujoszalales ... grisza z premedytacja odjechal od wyjscia z luku pod bande na maxa ... i jeszcze sie oglada za siebie czy magic lezy buahha
blokujmiedziak to samo
blokujOk tylko nie zamieniajmy sie w torunczykow i badzmy obiektyni w stosunku do naszych
blokujbuahahah wy w czewie nie wiecie co to obiektywizm
blokujWy za to wiecie.... hehehe przyganiał kocioł garnkowi
blokujWy nie wiecie bo nie umiecie sie przyznac do bledu miedzinskiego i przedpelskiego .
blokujZa to wy wiecie haha i jestescie jedynymi co mozecie nam to wypominac hahahahah jak dzisiaj wydrukujecie falubazem ?
blokujHAHAHHAHAHAHAHAHA TO JUZ JEST SMIESZNE
blokujhahahahaha zolta ciekawe za co !!!!!!!! za co on nic nie zrobił !
blokujbrawo rysiu za walke !
blokujZenada za defekt wykluczenie i zolta ...
blokujA wy płaczcie dalej. hahaha
blokujZabieraja nam ten medal nie rowna walka .
blokujZawodnik (moor) przed startem ma stać nieruchomy. Holta napierdz.. tylnym kołem więc w czym wy macie problem. Znowu ktoś inny was krzywdzi. Żenada płaczusie.
blokujZawodnik (moor) przed startem ma stać nieruchomy. A nie stał?
blokujJak jest taki punkt w regulaminie ze nie może sie kręcic koło to sie poddaje
blokujZawodnik i motocykl mają być nie ruchomo , czyli nie może się kręcić koło np.
blokuj*nie dotyczy unibaxu i taurona
blokujMiedziak tez byl za takie coś wykluczony w rundzie zasadniczej. chyba w pierwszym meczu z Wrockiem. dostał ostrzeżenie
blokujnp. czy napewno przecież zawodnik stał nieruchomo tak samo jak i motocykl , nie czołgał sie ani minimetra, jak cos to przeszkadzał w procedurze startowej sedziemu bo sie śedzia rozpraszał :P
blokujDostał wcześniej upomnienie?Dostał. Jendrek , jeździłeś przecież, wiesz że nie można kręcić tylnym kołem przed startem jak śmigłem w helikopterze...
blokujjezdziłem ,ale wtedy takie sytuacje sie nie zdarzały ( patrz inny sprzet) , w zasadzie regulamin teraz co sedzia to interpretuje na swój sposób. Nic nie poradzimy :)
blokujAle wykluczenia za grzanie opon były:)
blokujAle to przed startem i opóxnianie startu- wiesz w zasadzie to za "czarowanie"
blokujNie było wtedy zegara i "2 minut"
blokujTak, to prawda. Rysiek nie potrzebnie prowokował sędziego , a jak miał defekt za drugim razem to i tak lipa.
blokujMacie problem z Okowiczem - wyłaczcie poprostu głos , a nie tu żale od godziny wylewacie.Tutaj sie wszystkiego dowiecie i to obiektywnie :D
blokujJak dasz mi skrypt, który wycisza sam komentarz, a zostawia dźwięk motorów.
blokujhehe mam ale nie dam :P hehe
blokujTiaa..
blokuj"Wyścig jechał na 4 do 2 tak?" - by Olkowicz
blokujZ tego wynika ( doszuje sie dziury w całym) jak stopka (hak) zacznie drżeć podczas startu to tez wyluczenie ? "D
blokujJendrek...:)))
blokuj2-4 spoko, teraz sie za legowika pusci mjj
blokujDzikowski powinien to zrobić.
blokujładny bieg :)
blokujHaha cyrk dalej trwa
blokujTeraz griszka czerwona ! Albo walkower odrazu
blokujjestem za a potem dyskwalifikacja i 1 liga
blokujChciałbyś :) tylko CKM!!!
blokujwy to byscie najchetniej sami sie scigali w unibax superekstralidze i wreczali sobie medale przed sezonem
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.