blokujw tym roku BVB maksymalnie do 1/8 dojdzie. uefa nie lubi żeby takie rewelacje zbyt długo utrzymywały się na szczycie i wylosuje Borussii w 1/8 Real albo Barcę;)
- Będzie ciężko, bo nikt już nas nie zlekceważy - mówi snajper Borussii przed startem Ligi Mistrzów. Robert Lewandowski trudnego zadania spodziewa się już w pierwszym meczu fazy grupowej.
blokujw tym roku BVB maksymalnie do 1/8 dojdzie. uefa nie lubi żeby takie rewelacje zbyt długo utrzymywały się na szczycie i wylosuje Borussii w 1/8 Real albo Barcę;)
blokujCo Ty bredzisz?Nawet jak tak bedzie to Borussia i tak ich pyknie.
blokujHaha Realem już raz próbowali i się przejechali.
blokujale Real ma teraz Bale'a i Isco
blokujTeż mam Isco, w Fantasy, ale to nie oznacza, że mają wygrywać. Tym bardziej, że z napastnikami krucho, a BVB też się wzmocnił i jak wróci Piszczek to już w ogóle będą wymiatać. Mam nadzieję, że z grupy wyjdą z Arsenalem.
blokujTez grasz w fantasy LM?Pochwal sie składem.Ja mam tak.Cortuois-Alaba-Liechsteiner-Adriano-Reus-Isco-Hazard-Oezil-Luiz ADriano-Messi jako kapitan i Villa.3-4-3 ;d
blokujBuffon
Alderweired-Cole-Thiago Silva
Pirlo(C)-Isco-Reus-Ozil-A.Almeida
Lewandowski-Szalai.
3-5-2
Ławka to już zapchaj dziury, zresztą Almeida też ze względu na koszty.
blokuj1528687-534296 Zapraszam
blokujCourtois
Mangala, Mexes, Alaba
Reus, Ozil, Cesc, Pogba
Messi (C), Martinez, Szalai
Nie macie szans :D
blokujplus dla Ciebie za wybranie Alaby i Marco_eR :)
blokuj1528687-534296 Jak grasz to wbijaj ;d
blokujHardly Athletic Aruba Andrew To Twoja ekipa moze?
blokujJakaś liga SF by się przydała, bo widzę, że sporo osób gra :D
blokujDOkładnie.1528687-534296 własnie stworzyłem lige.Wbijaj.
blokujJak sie zwie Twoja druzyna?Bo nie wiem kto jest kto.Tylko druzyne Lexona rozpoznaje ;d
blokujNazwa: Naprzód Tyłów, Manager: Bartek, ale już zmieniłem na nick z forum :D
blokujOk ok dzieki .Ja nie musze pisac po nazwie ekipy widac natomiast logowałem sie z facebooka wiec nawet moje nazwisko jest :P
blokujAle nie ma Oezila.A jeszcze nie ma pewnosci jak Bale sie wkomponuje w druzyne.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.