blokujjak się ogląda co to się kocha to nie ma zbytnio znaczenia w jakich warunkach (stadion)się to robi :)
Bydgoszcz zorganizuje baraż i finał Drużynowego Pucharu Świata 2014. Niewykluczone, że w tym mieście odbędą się także zawody Grand Prix.
10 102 przeczytaj cały artykuł
blokujjak się ogląda co to się kocha to nie ma zbytnio znaczenia w jakich warunkach (stadion)się to robi :)
blokujGP w Bydgoszczy jest wyjątkowe ale ten kto nie był tego nie zrozumie. Najprościej wtedy jest komuś dogryźć co na tym wątku ma właśnie miejsce bo ktoś nie może tam być.
blokujdokładnie!:)
blokujByłem, widziałem. Jest magia i to wielka.
blokujJa kocham, ale jak pojechałem na półfinały DPŚ w tamtym roku i nic prawie nie zobaczyłem to ten argument jest bez sensu. Już w Pile jest lepsza widoczność.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.