blokujMiedziak,Przedpełski,Puszak,Ząbik,Kościecha jacyś młodzi, Pulczasy w rezerwie i jedziemy w 2 lidze sami swoi żadnych Gollobów czy Kryjomów a kibiców pewnie było by tylu co teraz!Niech sobie Falubaz już wiesza medale:))
Unibax Toruń został dotkliwie ukarany przez Komisję Orzekającą Ligi za wydarzenia, jakie miały miejsce podczas rewanżowego meczu finałowego. Władze klubu nie wykluczają wycofania z rozgrywek.
-21 2909 przeczytaj cały artykuł
blokujMiedziak,Przedpełski,Puszak,Ząbik,Kościecha jacyś młodzi, Pulczasy w rezerwie i jedziemy w 2 lidze sami swoi żadnych Gollobów czy Kryjomów a kibiców pewnie było by tylu co teraz!Niech sobie Falubaz już wiesza medale:))
blokujno co ty oni już je maja na 2 sezony zapewnili to sobie czy to ważne jak najważniejsze ze je maja
blokujWątpię :)
blokujZdziwił byś się!
blokujna twoim miejscu , bym tak nie kozaczył , bo co raz więcej wstydu się za wami ciągnie
blokujNie noszę kozaków:)a wstyd to kraść!
blokujno tak :) to wszystko tłumaczy :)
blokujnasz prezes nie robi z nas zebrakow tak jak zrobiła komisja
blokujDlaczego sądzisz że ja/Toruń chcę iść za 1 zł?
blokujzrobili z nas dziadow i tyle ,my nie chcemy biletow za 1zł nas stać na te 30zł
blokujdokładnie... od kilkunastu lat jestem na każdym meczu... przez płot nie wchodzę
blokujwreszcie zrozumieliście, po co wam taki sponsor i zarząd, co robi z was dziadów, ośmiesza i degraduje....
blokujdziadow to zrobiła z nas komisja która narzuciła ceny biletow i wszystko w temacie
blokujoczywiscie,że stac nas na 30zł..jakies wyjscie znalazłoby się,ze bysmy płacili tyle aby nasz kochany klub na tym nie stracił..A tą 1zł..dołożylibysmy własną ręką do strat ..Szok..KOL chce nas kibiców w to wrobic!..jesli sie temu nie przeciwstawimy to tak będzie..Do reki bilecik za 1zł...+ mini gazetka za 29zł..
blokujnikt was nie zmusza płacić tylko obowiązkowe 1 zł! jak tak kochacie swój klub to bogatemu Karkowi nawet 100 wrzućcie na tacę albo do puszki za mecz... i niech dalej robią was w wała i oddają mecze walkowerami
blokujNa tace 100 zł to powinien wrzucić ktoś z Twoich bliskich w intencji byś choć trochę zmądrzał! Ale osobiście myślę że 100 to stanowczo za mało !
blokujNie dygaj tylko do II ligi będzie git. Przynajmniej 2 sezony w spokoju EL odjedzie :D
blokujpiszesz tak, jakbyś sam błyszczał inteligencją:D
blokujłączy was jedno, że na argumenty jedynie potraficie chamsko obrażać, dlatego nikt was nie lubi i nikt za wami nie będzie płakał i za waszym tchórzliwym klubem!
blokujweź się ogol..! kto tu kogo obraża i atakuje?..my jedynie kontratakujemy czasami niestety znizając sie do waszego poziomu, bo na wyzszym niczego byście nie zrozumieli..
blokujze mnie nikt dziada robił nie będzie ciezko pracuje na to co mam i na bilet mnie stać za 30zł, zawsze a przez płot tez nigdy nie wchodziłam ,ta decyzja komisja obraziła nas kibicow
blokujTo kup bilet za 1 zł ,a 29 przelej np. na Fundacje Anny Dymnej !
blokuji tak zrobie
blokuj:)))))))))))))
blokujja też...jesli to pomoze toruńskiemu klubowi, dlaczego nie?
blokujSądzę że nie chodzisz na MA
blokuj??? rozwiń proszę
blokujjaki OXFORD kończyłeś ??? nie rozumiesz zdania ??? Trudno :)
blokujdobre... :) tak szczerze proszę... ile masz lat?
blokujno a na podstawie czego ktos ma nakazywac spolce sprzedaz ich produktu po okreslonej niskiej cenie???
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.