blokujkiedys ta przegrana przyjsc musiala;)...wstydu nie ma...walka byla i ja pretensji do anwilu miec nie bede:)...oczywiscie tak jak chyba wszyscy jestem bardzo niezadowolony z tego co prezentuje katnic...ani nie rogrywa ani nie zdobywa punktow bo to ze ma ich 15 przy tak slabej skutecznosci to raczej plus dla przeciwnika...nic nie mam do dylkusa bo widac ze z meczu na mecz bedzie coraz lepiej...szkoda grahama...mam nadzieje ze nie bedzie to jakas tragiczna kontuzja i szybko wroci do gry...moim zdaniem jest na ta chwile lepszym rozgrywajacym niz katnic i na niego bym stawial...nasi wysocy grali ok...hairic bardzo dobrze a clanton coraz lepiej...mijatovic tez cos wniosl...szkoda ze tak malo gral witlinski...ewidentnie ten mecz nie wyszedl naszym skrzydlowym ,bo obaj (sokolowski i kostzrewski) zagrali ponizej swoich mozliwosci...brawa dla trefla ,byli lepsi i zasluzenie wygrali...szkoda tej dogrywki ale w zasadzie wszystko sie skonczylo sprawiedliwie...bo trefl naprawde gral lepszego kosza i mial bardziej zbilansowany sklad...wygral wiec lepszy tego dnia zespol...
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.