blokuj"Na polską ligę często to wystarcza." Spoczywasz na laurach już panie Stefański. A za tą chamską zagrywkę z Hosleyem w zeszłym sezonie jesteś pan u mnie tylko i wyłącznie boiskowym chamem.
- Lubię ludzi, którzy walczą, bo ja też jestem podobnym graczem, ale bardzo szanuję zawodników, którzy grają z wielka finezją - podkreśla w rozmowie z naszym portalem Marcin Stefański.
blokuj"Na polską ligę często to wystarcza." Spoczywasz na laurach już panie Stefański. A za tą chamską zagrywkę z Hosleyem w zeszłym sezonie jesteś pan u mnie tylko i wyłącznie boiskowym chamem.
blokujO tym samym pomyślałem. Kwintesencja szacunku Stefańskiego dla "zawodników, którzy grają z wielka finezją" :) Hosley raczej nie słynął ani z agresji ani z przepychanek, a jednak mu się od Stefańskiego dostało :)
Może rzeczywiście w domu jest fajnym gościem, ale na parkiecie to agresywny, boiskowy cham i prowokator. Takich jednak też potrzebuje koszykówka. Od 1:20 min faul na Hosleyu i sprowokowana przepychanka.
blokujale w sporcie wygrywa cwaniactwo :)
blokujStefan nie jest zadnym chamem - jest walczakiem i nigdy nie odpuszcza. Uwazam, ze dzieki temu koszykowka jest bardziej barwna i ciekawa, licza sie nie tylko wsady, rzuty za 3 itp. ale rowniez dobre zastawienie i walka o pozycje lub pilke - z tym Stefan radzi sobie dobrze (w przeciwienstwie do wolnych :-)). Oczywiscie kazdy moze miec swoje zdanie...
blokujJak mówisz, że Stefański jest walczakiem to Ty chyba walczaków nie widziałeś... Daj spokój ten gość to jest drewno jak Rasiak w Czempiosnszip...
blokujZastanów się, może to Ty nie widziełeś walczaka na oczy? Napisałem zresztą, że każdy może mieć swoje zdanie.... co do kopanej to nie będę polemizował - nie interesuje mnie
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.