blokujWyszomirski dziś dzień konia!!!! Brawo Polscy szczypiorniści!!!! Brawo kibice na trybunach! Teraz tylko Real wygra i będzie suuuuper :D
Espanyol Barcelona - Real Madryt
21 stycznia 2014, 21:00
0 : 1
relacja
blokujWyszomirski dziś dzień konia!!!! Brawo Polscy szczypiorniści!!!! Brawo kibice na trybunach! Teraz tylko Real wygra i będzie suuuuper :D
blokujSiemka, dawno cię jakoś nie widziałem, a Piotrek przeszedł dziś samego siebie :)
blokujhej :) :* bo ja sąsiad zarobiona jestem, mąż mnie goni do roboty, a nie po internetach :)
blokujTak to jest jak się wiąże z kibicem Barcy :P ;)
blokuj:) mądry Polak po szkodzie :P :) ale się nie poddam, jeszcze przekabacę Go na swoją stronę :)
blokujNo to wytrwałości życzę;) A jak mężulek po ostatniej kolejce PD ;)?
blokujhe he he :) nie chciał w ogóle rozmawiać ze mną :P
blokujhahahaha nie dziwię Mu się;) ale Ty pewnie miałaś dużą satysfakcję:)
blokuj:D no pewnie
blokujJasne ze miała,od poczatku sezonu ma satysfakcję byc tuz za plecami wielkiej Barcelony:))
blokujReal już nie jest za,ale siedzi Barcelonie na plecach:D
blokujA pamiętamy erę "holenderskiej" "wielkiej" Barcelony?:) czasy kiedy nie przyszło Wam do głowy promować się talentami ze szkolki? Trochę pokory :)Wy też mieliście okres bez pucharów teraz jesteście na fali ale kiedyś przyjdzie czas na Naszą dominację :)
blokujten czas zbliża się wielkimi krokami:)
blokujTen czas moze nadejść już w marcu derby Madrytu i El Clasico 2 arcyważne mecze
blokuj2.03 i 23.03 :D będzie się działo
blokujBiorąc pod uwagę grę na 2 frontach 6 ptk może zadecydować o dużej szansie na lidera a że w ost kolejce Barcelona gra z Atletico całkiem możliwe że przewaga wlaśnie z marca zapewnilaby nam lidera
blokujLiderem możemy być już 9.02;) Barca ma spotkanie z Valencią i Sevillą,my z trudnych rywali mamy Bilbao
blokujFajnie by było przed 23.03 mieć kilku punktową przewagę nad Barcelona :)
blokujAsiu do tego potrzebne sukcesy a Real ich nie odnosi:)
blokujej no się zapędziłeś tak ciut ciut :P
blokujNajpierw pewnie pomyślał, że kibicuję odpowiedniej drużynie i, że da się skusić, ale ostatecznie niestety się rozmyśliła :)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.