blokujCo wam powiem, to wam powiem, ale mamy drugie złoto na Igrzyskach dla "niepełnosprawnych" :D
Brawo Justynka! Dała pokaz poobijanemu Kamilowi, jak wygrać z bólem..
Teraz i Isia nie ma wyboru i musi dołożyć puchar do kompletnego szczęścia :D
Agnieszka Radwańska o ćwierćfinał turnieju WTA w Ad-Dausze zmierzy się z pogromczynią Anastazji Pawluczenkowej, Mirjaną Lucić-Baroni.
blokujCo wam powiem, to wam powiem, ale mamy drugie złoto na Igrzyskach dla "niepełnosprawnych" :D
Brawo Justynka! Dała pokaz poobijanemu Kamilowi, jak wygrać z bólem..
Teraz i Isia nie ma wyboru i musi dołożyć puchar do kompletnego szczęścia :D
blokujNiestety, ale to Justyna akceptuje "bardzo ciężki trening fizyczny".
blokujAgnieszka bardzo ciezko trenuje, zawsze to mowi ona i jej trenerzy. I na pewno wie jaki jest najlepszy trening dla niej. Ma tez od tego specjalistow. A jak bedzie chciala to ich zmieni.
blokujNie zawsze, wczoraj mówiła tylko o: "wylanych potach", a pocić się można i z innego powodu, np. upałów, strachu itp. ;)
blokuja może "stety", "nie ma kołaczy, bez ciężkiej pracy" i chyba sam nie wierzysz w to co sugerujesz, że za siedzenie przy kompie i klepanie bania-luków, Isia ma takie sukcesy..;)
blokujCzy ty naprawdę uważasz, że jej trener nie wie co mówi? Bo jeśli tak, świadczy to o jej kiepskim doborze trenera. A jeżeli sądzisz, że to dobry trener i mówi z sensem, to sam klepiesz (z nudów?) banialuki.
blokujA ten w kółko swoje ... Nie spoczniesz, dopóki nie "udowodnisz", że albo nie chce jej się trenować, albo trener jest do kitu, co z tych dwóch teoryjek wolisz? ;)
blokujWięcej rozsądku u dyskutantów.
blokujNo właśnie. Jakichś nowych skeczów na temat jej treningów mentalnych już nie puszczasz?
blokujNa razie udowodniłem, że kiepsko u obrońców Wiktorowskiego z logiką. To mi wystarczy.
blokujNic nie udowodniles, tylko to ze jestes uparty jak osiol :)
blokujNastępny od innej logiki , to mamy już na forum dwóch ;)
blokujZeby było jasne: ja w stosunku do Wiktorowskiego mam jedyną lekką obiekcję, tzn. być może zbyt obszerne komentowanie meczów Agi i nie zawsze szczęśliwe sformułowania (ale często wyrywane z kontekstu przez tutejszych forumowiczowych krytykantów i nierzadko przez nich odpowiednio modyfikowane). Tylko to mogę ocenić. O jego czysto tenisowo-trenerskich metodach nie mam pojęcia i dlatego tego nie mogę krytykować. A już w ogóle jakieś ciągłe życzenia zmiany trenera itd. uważam za bezcelowe i "zarezerwowane" jedynie dla Agnieszki, która to potrafi najlepiej ocenić :)
blokujAleż, ależ, a szlifowanie ortografii? To już jest coś ;P
blokujo którym trenerze myślisz, o forumowym Stanzuku? ;)
blokujWiktooorowski muuusi odejsć!!!.
blokujI to jest jasna, szczera wypowiedź. Ale odejdźmy może od tematu "martwych dusz trenerskich". Cetkovska "zadręczyła" Li Na, trochę w stylu Agnieszki (nb. trudno się dziwić, że Polka ma z nią zawsze tyle kłopotów) i wygrała pierwszego seta 7:6. Ciekawe, jaki wynik tego meczu byłby lepszy dla Radwańskiej?
blokujA już myślałem, że odniosłeś się do mojej odpowiedzi na Twój post, ale wtedy byś musiał przyznać, że to właśnie Ty masz tendencję do "modyfikowania" wypowiedzi Wiktorowskiego z prawdopodobnym zamiarem ciągłego ośmieszania go na tym forum :)
blokujWie co mowi , a mowi to ze Agnieszka nie zaakceptuje treningu ktory nie uwaza dla siebie za dobry, i trener Wiktorowski tez pewnie tak uwaza jak ona, on tylko odpowiada tym ktorzy mu mowia co i jak ma trenowac, takim doradca dobrodzieja jak ty.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.