blokujSIEMKA WERUNIA
blokujSIEMKA WERUNIA
blokujNo witam!
blokujTo wąz na 99%.
blokujCoraz bardziej się do tego przekonuję.
Graty za zwycięstwo. W rewanżu się odbijemy :D
Cześć Wercia :)
blokujDzięki.Jedziemy do play-off i po złoto ;D
blokujNo cześć :)
blokujWojtas ma racje, wąż jaskółki bardzo rozzłościł. Szkoda czasu na niego :)
blokujJa muszę chyba z kimś z Was na fejsie porozmawiać :)
blokujTo wszystko prawda...
blokujŻaden problem :D jesteś w tajnej grupie? Jak coś to Cię dołącze :D
blokujNie Paweł to nasz ,pozdrawiam....)))
blokujWiem Zenku :D Mam nawet przecież Wercie na FB :D w znajomych :)))
Również pozdrawiam :D
blokujPaweł,Wera to jest MONA LIZA na ta tych zdjęciach,a jakbyś ją zobaczyłna zywota to ojoj,a ja ja widziałem i powiedziałem jest śliczna...pozdrawiam....
blokujMoże kiedyś i na to przyjdzie czas :)))
Jak narazie to bezczelnie prowokuje nogami i nie tylko :)
blokujhihihihihi.
zanaczam ,ze to smiech typowy waza,hihihhii
blokujNienawidzę "hihihi", także tego... chyba się nie polubimy z Panem Snake :D
blokujWercia masz wiadomość na FB....
blokujPrzeczytałam :) Dziękuję :)
blokujWiem ,że buziaczków nie przekazał,więc robię to teraz..:)******Dawno Cię nie słyszałam,nie widziałam...:(
blokujNo nie przekazał :D Także dziękuję i również odsyłam :***
Faktycznie, troszeczkę Cię zaniedbałam ostatnio, wybacz :)))
blokujEch.....i taki jest pożytek z chłopa..:)
Już Ci wybaczyłam..:)*
blokujTeraz się uśmiałam :) Jak Wy wszyscy tu słodko kłamiecie :D
blokujwidzisz a nie mowilem ze klamia :)
blokujAkurat to nie jest kłamstwo...:)
blokujKochani :))))))))))))
blokujDzień dobry i też niestety dowidzenia. Bawcie się. :)))
blokujCześć Pawełku...:)Ja też zaraz znikam...dziecko wraca ze szkoły trzeba obiadek dać...:)Ale Tobie miłej pracy życzę..jak najmilszej..:):):)))
blokujPoczułem się tym również ugodzony, więc mogę powiedzieć tylko jedno: LODY SIĘ STOPIŁY :D
I bez koketeri mnie tu :)))
Dzień dobry, a zarazem dowidzenia, bo praca wzywa.
blokujTo od słońca akurat :D
W takim razie, miłej pracy życzę :))) Z uśmiechem na twarzy :)
blokujwerunia nie mialem nic z tego wspolnego,ale ci ynteligenci dalej mnie oskarazaja :)
blokujWidocznie mają ku temu powody ...
blokujoczerniają czlowieka,uwzieli sie i tyle w temacie
blokujMało prawdopodobne, by tyle osób mogło BEZ POWODU się na kimś uwziąć... Z powyższego wniosku jasno wynika, że jednak COŚ musi być na rzeczy.
blokujno wlasnie wymyslily sobie ze mialem konto anty banda i obrazalem laseczki z nimi mi sie super gadalo,nie mialem powodu aby to robic,ogolnie dno i zenada takie zachowanie
blokujJeju, czuje się jak sędzia, który przesłuchuje dwie strony.. Oskarżony broni się, jak może.. Szkoda, że dowodów w tej sprawie tak mało.
blokujwlasnie a tylko pomowienia !
blokujPodobno cos w połowie czerwca ,to pogadamy ,tez o glizdzie...
blokujDobra, ja już się boje udzielać na sf. Nawet na fejsie mnie osaczają. Gdzie te czasy, kiedy zaczynałam "kariere" na tym portalu ?!
blokujwerunia a ty mnie nie lubisz:P?
blokujJa Cie nawet NIE znam ...
blokujto moze chcesz poznac :D
blokujNie wiem, czy warto :D
blokujNie słuchaj się studenta,nie miałem z tym nic wspólnego.Oskarżyły mnie nie słusznie!a grubasek chodzi i tu sie wcina oraz pomawia
blokujNie masz czego żałować.Naprawdę ;D
blokujhaha cóż za szczera wypowiedź :D
blokujnie wiesz co tracisz :D:D:D:D
blokujOstrzegam Cię tylko.Arletta i Margit próbowały z nim żyć w zgodzie co skończyło się tym,że gadzina założyła kolejne konto i wyzywała z nich nasze tarnowskie kolezanki od najgorszych.
blokujMatko, co to się dzieje ... Przecież takie rzeczy nie mogą dziać się na poważnie. Bez powodu.
Powtórzę się, ale ja na serio już się boje tu wypowiadać. Kiedyś było zupełnie inaczej.
blokujNo zmieniło się trochę.Co na to poradzić.Swoje zadanie wypełniłem więc więcej CI tablicy spamowac nie będę :D.Ps.Waż jestes załosny.Kłamiesz na kazdym kroku.No i kup sobie okulary.
blokujDziękuję :)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.