blokujWitam piękną (Weronikę) i bestię (pablo) :D
blokujWitam piękną (Weronikę) i bestię (pablo) :D
blokujWitam :) Bo chyba już tu sama na lodzie zostałam :D
blokujja jestem z toba :DD:D:D:
blokujCiekawe, na jak długo w tak pozytywnym nastawieniu :P
blokujmowie ci kolezanko nic tam do nich nie pisalem ,one sobie cos wymyslily,spoko mi sie z nimi rozmawialo,po co mial bym to robic?teraz rozumiem co czuje osoba oskarżona niesuszenie
blokujNie :)
Po ciężkim weekendzie ciężka praca :(.
Najgorzej jak tydzień zaczyna sie od poniedziałku ;)
blokujTeraz mi się przypomniało jak mnie bestią potraktowałeś :P
ale nic to bo przy pięknej kobiecie każda uroda męska blednie :)))
No i pamiętam jak ta historia się skończyła, więc dziękuję :D
a na dokładke dorzucam to:
Do słuchania i oglądania :) że tak powiem masz "klopsa" :D
blokujNie przejmuj się moim upośledzonym kolegą. Jak widzi żeński nick to zaczyna marudzić (swoją drogą tak się poznaliśmy). Zmień nick na Werun i daję gwarancję, że nie zaczepi.
blokujDlaczego mam zmieniać nick na Werun???
I pamiętaj!!! Ty nie masz kolegów :P
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.