blokuj58-32 dla Rzeszowa,cudu nie będzie.
PGE Marma Rzeszów - Carbon Start Gniezno
15 czerwca 2014, 18:00
64 : 26
Relacja
blokuj58-32 dla Rzeszowa,cudu nie będzie.
blokujWłaśnie taki wynik to będzie cud.
blokujcud, jak gniezno z 30 wyjdzie?
blokujPonoć Gniezno mialo przegrać w Gnieźnie? I już się napinacie.
blokujNie miało przegrać... Każdy normalny z Rzeszowa pisał że mecz będzie na styku i pisano, że Rzeszów ma spore szanse by wygrać. Mało kto spodziewał się aż tak twardego toru i kontrowersyjnych decyzji sędziego
blokujhahahha. Po prostu Ten wasz Larsen nie jest niezawodny..
blokujWróć więc do komentarzy kibiców z Rzeszowa z przed meczu. Potrafię czytać. Szczególnie po porażce Gniezna w Bydgoszczy. Zachęcam - lektura odświeża pamięc.
blokujTeż tak uważam.
blokujA ja wam powiem że się zdziwicie. Wiecie dlaczego? Im bardziej Start się stawia na przegranej, tym bardziej pokazują Lwi pazur. Spodziewam się wyniku z 4 z przodu, ale dla kogo, tego nie powiem. Przypomnę że Start miał przegrać w Grudziądzu, w Lublinie, przegrał tylko w Bydgoszczy. Więc nie wiem czy takie notowania - nie wyjdzie z 30, będą miały miejsce.
blokujz 4 z przodu wątpię Gniezno u siebie miało trochę farta że nasi Polacy tak słabo jechali.Więc jeśli myślisz że Kuciapa,Miesiąc i juniorka pojadą równie słabo to się mylisz, a po za tym Larsen zawsze jest w okolicach kompletu,a Ljung potrafi dobrze walczyć na trasie.Jedynym ? jest Klindt 5 punktów na otwarcie to jest ratunek dla Gniezna
blokujFartownie to można wygrać jeden mecz, może dwa. Ale nie kończyć rundę z jedną porażką. Odrobinę uczciwości. Ja wiem, że trudno Wam to przyjąć, ale jednak Start wygrywa, bo zawodnicy jadą.
blokujNie trudno przyjąć tylko prawda Rzeszów tylko z wami rywalizuje a te Rybniki,Grudziądze itp.odstają albo nie mają środków i zawodników na to żeby walczyć o Ekstraligę.A po za tym ci wasi zawodnicy są przystosowani do jazdy w nice plż a nie w Ekstralidze nasi przynajmniej mają trochę doświadczenia w jeździe na wyższym poziomie.Gniezno nie ma środków na Ekstraligę bo moim zdaniem Gniezno by weszło do Ekstraligi po to żeby spaść jak Gdańsk.Pamiętasz poprzedni sezon Gniezno dało 0 i z tymi środkami które posiada też da 0,bo niby mówią sponsorzy nadchodzą ale, kto by chciał sponsorować klub z potężnymi długami na lata.Dla mnie podobnie jak dla Skrzydlewskiego to Rzeszów powinien awansować bo spadł trochę nieszczęśliwie trochę przez Pedersena,ale myślę że warto dać Rzeszowowi jeszcze jedną szansę a nie zawiodą tak jak Gdańsk któremu wszystko przeleciało przez palce sponsorzy zawodnicy pieniądze itp.
blokujNie chce przypominać statystyk, ale o jakich zawodnikach mówisz? Wielu zawodników ma doświadczenie jazdy w EE - np. Taki Ulomek, i wcale się to nie musi przekładać na punkty.
Nie chcę rozczarować Was, ale w zeszłym sezonie, jakoś nie zawojowaliście EE. Wygraliście 7 spotkań, Strat tylko 3 - tak to różnica. Ale przy układzie ośmiu zespołów, byście polecieli tak samo jak spadliście gdy jeździło 10 ekip.
Na co liczycie po awansie, na utrzymanie? nie sądzę. Wyśmiewasz Gdańsk, a co najwyżej wymieniacie się miejscami. I dalej tak właśnie będzie - tak jak Gdańsk - awans - spadek.
Sponsorzy jednak do startu przychodzą, bo widocznie widzą w tym sens i plan zarządu, widocznie nie lubiany przez kibiców, odpowiada sponsorów, bo jest realny.
Jesteś kolejnym, który oskarża Nickiego o to że spadliście. Gratuluję obłudy. Nicki mial najwyższą średnią ze wszystkich waszych zawodników. Później dopiero Walasek z 13 średnią.
Powiem szczerze - nie na zlość, ale Rzeszów nie zagości na stałe w EE. i czas to sobie wyraźnie powiedzieć.
blokujNicki ja go oskarżam on w ogóle nie jeździ zespołowo ma taką średnią bo jest indywidualistą wyścigi z nickim to teatr jednego aktora nicki 1 a reszta blokuje ostatniego żeby miał zero ptk. i tak 3:3 i jaka korzyść? żadna
blokujanalizowalem ostatnio statystyki i wiesz co? Problem zespołów w których jeździ nicki, jest taki, ze nawet gdyby chciał, to i tak nie ma z kim.
blokujDodam, że gdyby nie powiększenie ligi do 10 ekip w 2012, również zaliczylibyście spadek, więc, odrobinę pokory.
blokujcoś ci się pomyliło jaka pokora jka będzie miazga . choociaż liczę że wreszcie będą emocje
blokujból dupy kibica z Grudziądza
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.