blokujWe Włocławku znowu robią wirtualny budżet a na koniec niestety się wszystko posypię!Zamiast grac na kredyt więcej realizmu!
Było blisko kilka tygodni temu, ale wówczas na przeszkodzie stanęły względy finansowe. Teraz jednak obie strony doszły do porozumienia i Konrad Wysocki stał się graczem Anwilu Włocławek.
blokujWe Włocławku znowu robią wirtualny budżet a na koniec niestety się wszystko posypię!Zamiast grac na kredyt więcej realizmu!
blokujWaz szkoda slow na Ciebie... zenua
blokujSpryciula myśli że jest cwany:)))Każdy wie że to on:)))
blokujnikt we wloclawku nie robi wirtualnego budzetu ale poprostu tanie zakupy(krajniewski ,surmacz ,raczynski ) oraz bardzo korzystna cena za simona ktory gra za mniejsze pieniadze niz w jeziorze;) pozwolily na kontrakt wysockiego... anwil ma na ta chwile stabilna sytuacje finansowa bo anwil SA przedluzyl o kolejny rok umowe a mniejsi sponsorzy tacy jak kasztelan czy lewiatan nadal sa z anwilem... sa tez inni sponsorzy wiec anwil moze nie ma wielu milionow zl ale napewno nie gra na kredyt...pamietajmy tez ze wysocki nie gral rewelacji w niemczech i napewno anwil mogl liczyc na pewne zmniejszenie oczekiwan :)...dodatkowo uwzglednijmy renegocjacje kontraktu pamuly i juz wszystko jasne... anwil wloclawek nie jest napewno krezusem w plk ale na ta chwile zakupy sa robione z glowa i kazda zlotowka jest pewnie 1000000 ogladana z kazdej strony :)...pisze nie liczac na zrozumienie bo widzac twoje wpisy jestem praktycznie pewien ze jestes wezowatym ale nie mam 100% pewnosci wiec narazie traktuje cie jak kazdego innego forumowicza... anwil nie jest juz tak bogaty jak kiedys, moze nie graja juz tak znani zawodnicy ale nadal jest to marka w plk i jest to klub ktory moze cos jeszcze osiagnac...ja jestem dumny z tego ze jestem kibicem anwilu;)
blokujnie karm tego zielonogorzanina
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.