blokujI to jest tor do ścigania, od 1 biegu chodzi i mała i duża a nie jak na większości torów start, krawężnik, dziękujemy. Patrzeć i uczyć się.
Grand Prix Polski w Toruniu
11 października 2014, 19:00
blokujI to jest tor do ścigania, od 1 biegu chodzi i mała i duża a nie jak na większości torów start, krawężnik, dziękujemy. Patrzeć i uczyć się.
blokujDokładnie.
blokujSiemanko Mistrzu
blokujSiema.
blokujLEWY a Ty nie na przygotowaniach do meczu ?:D
blokujpo co ma wychodzić na boisko jak i tak bramki nie strzeli :D
blokujJuz sie przygotowałem :D
blokujA ty nie na stadionie???
blokujA co to mecz ligowy,ze musze byc ?GP nigdy mnie nie kreciło jak liga.
blokujW domu?
blokujMiedzinski :/ Standardowo
blokujPrzeciez go Tai staranował.
blokujTeż bym go wykluczył
blokujTai był z przodu, Miedziak się na niego położył niestety ale słusznie wykluczony.
blokujMiedziak juz był z przodu.Ewidentna wina Taia.
blokujNo tak. Tai pozwolił by Miedziak się na nim położył hahaha
blokujRolniki z wioski zwanej lesznem nie maja prawa głosu.Zajmijcie sie bandyta balinskim.
blokujZ Balinskim w tym sezonie nuda. A Miedziak co zawody leży. Z adrianem jest ciekawiej xd
blokujWali mu na maksa, chyba oderwany od rzeczywistości jest.
blokujJakie znowu? To okazuje się być u smarka normą...
blokujKogo Baliński ostatnio skasował a kogo Miedziński ?
blokujNo kogo niby Miedziak staranował ostatnio?
blokujOn sam siebie taranuje. A z każdym upadkiem z głową coraz gorzej.
blokujz głową coraz gorzej.
OOOO to dokładnie tak jak u ciebie.
blokujGdybym tyle razy przywalil o tor co on to też bym sfiksowal.
blokujNo w tamtym sezonie Emila :D a w tym hmm.. Czaję ?
blokujStaranował Emila bedac motocykl z przodu.Ciekawe :D :D :D
blokujNie zostawił mu miejsca i pocisnął w bandę, ale tłumacz to tak sobie w swojej rzeczywistość.
blokujMiał metr od bandy, ale dla ciebie to za mało. Za gruby widać jesteś.
blokujBędą z przodu nadal można staranować :) Ja jadę swoje a twoja tylna część wjeżdża w moją przednia.(to jako przykład)
blokujWidocznie mamy inna definicje tego słowa.
blokujłap snikersa bo gwiazdorzysz:0
blokujNo i po co prowokujesz?
blokujHolder majstersztyk!
blokujŁadnie to zrobił nie powiem :)
blokujOgrał największe tuzy światowego speedwaya.
blokujWydymał tarnów a teraz się ładnie uśmiecha,dobrze że ten uśmiechnięty kalifornijczyk nie będzie istniał na starych rurach w przyszłym roku.
blokujno obys mial racje.
blokujMarta go kupi ;)
blokujOd którego roku znasz takiego zawodnika jak Greg Hancock, podaj tylko rok...
blokujJezeli wejda stare tlumiki, to Greg zacznie cieniwac .Prawdziwi raiderzy po wprowadzeniu nowych tlumikow obnizyli poziom, a startowiec Greg podwyzszyl.Hanckock nudziarz!
blokujTo nie będą takie stare tłumiki i z nimi też pewnie będą cyrki :)
blokujDobra dobra, fakty są takie że z Miedziakiem jest coś nie tak w tym sezonie...
blokujAle kogo ostatnio staranował.Konkrety.
blokujOdpuśćmy samo taranowanie... Sytuacji niebezpiecznych z udziałem Adika jest w tym sezonie za dużo... Coś jest nie tak z Adrianem. Być może to jest efekt budowania dream-teamu i wywierania presji...
blokujZgodze sie ,ze Adrian czesto na torze przesadza,ale nie mozna przy kazdym upadku z jego udziałem go od mordercow wyzywac.Przeciez to chore.
blokujJak najbardziej...
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.