blokujchciał bym aby z tarnowa odszedł Artiom Martin i Greg i Buczek xD a doszedł Harris i Lindgren ;) wtedy skonczyły by sie czasy polewaczkowego ;)
Fogo Unia Leszno - Przyjaciele Sqóry
19 października 2014, 17:00
45 : 45
relacja
blokujchciał bym aby z tarnowa odszedł Artiom Martin i Greg i Buczek xD a doszedł Harris i Lindgren ;) wtedy skonczyły by sie czasy polewaczkowego ;)
blokujciulowej baletnicy wiesz co pszeszkadza
blokujNam nic nie przeszkadza ale cos tak własnie cicho uwas ;) nawet Cieślak dostał wolna ręke czyz by za rok walka o utrzymanie ;)
blokujjak będziecie mieć w swoim mieście tyle firm i azoty to pogadamy
blokujWy tam nic nie macie tylko Azoty haha :D
blokujWiec myślisz ze 120 tysięcy ludzi pracuje na azotach? Pozdrawiam
blokujNa pewno nie interesuje ich żużel ;)
blokujJeśli chodzi o to to masz racje. Oprócz azotow jest jeszcze jedna duża firma która jeszcze od dawno sponsoruje żużel jest to firma controll process swoje dokłada tez Okocim który jest w brzesku koło Tarnowa oraz kiedys bardzo wspierała unie firma roleski (keczupy, musztardy majonezy) która tez jest w Tarnowie. Sa w tarnowie duze firmy ale kompletnie nieinteresująca sie żużlem . Ja pracuje w firmie gdzie zatrudnionych jest około 600 osob ale z żużlem moja firma nie ma nic wspólnego mimo ze jej siedziba jest w Tarnowie zachodnim czyli tam gdzie położony jest stadion
blokujpowiem tak tarńow jest wielkim fanem żużla i zawodnikom płacą jak cza a że unas jest cieślak to i zarabia kase jako trener nie złą
blokujUnas są pudliszki i się nie chwalimy ,akwawit w który pracuje wasz ziomek ,jak mu tam zapomniałem.
blokujTy porównujesz Leszno do Tarnowa?
blokujNie porównuje poznania do Tarnowa. A jak ty jestes z poznania to ja jestem z Krakowa . Chłopie słoma ci z butów wystaje
blokujtak przy okazji-Poznań wzorem Tarnowa piszemy z dużej litery:-)
blokujPiszcie na temat a spory przenieście na priva bo kota można dostać jak się to czyta
blokujdzieciaku naucz się wpierw poprawnie pisać językiem polskim a dopiero później zabieraj się za komentarze.
blokujNie wiedziałem ze mozna pisać językiem polskim
blokujoj nie czepiaj sie detali. w języku polskim - poprawka. zadowolony???
blokujna SF jak zwykle liczba widzów na stadionie delikatnie zaniżona jest.
blokujZawsze tak jest
blokujBo to są pajace co najprostszych rzeczy nie umieją zrobić,tak jak Lis - nawet KSM nie umiał podliczyć.
blokujIdz juz do domu mama kicha dzieli ,my nie powiemy nikomu .
blokujbuczka już prawie nie ma, Greg też pod dużym znakiem zapytania a Artiom mógłby sobie do rzeszowa przejśc. Wtedy polewaczkowy sam by skapitulował i uciekł by pierwszy z tonącego okrętu. Wiadomo nie od dziś, że "ON" zawsze jest tam gdzie dobry zespół
blokujMirek, ile ty masz lat, że takie błędy robisz?
blokujmylisz mnie kolego z kims ;)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.