blokujMłodziezowcy z Torunia pokazali gdzie jest ich miejsce w lidze reszta to cieniasy . Brawo apatorrrrrrrrrrrr.
Fogo Unia Leszno - Przyjaciele Sqóry
19 października 2014, 17:00
45 : 45
relacja
blokujMłodziezowcy z Torunia pokazali gdzie jest ich miejsce w lidze reszta to cieniasy . Brawo apatorrrrrrrrrrrr.
blokujAAAAAppatooooooooooorrrrrrrrr!!!!!!! ponad wszystko.Aniol na piersi i do przodu. Gorzow u siebie i walczyl z mlodzieza od nas. wstyd Gorzow. Jestem dumny z naszych Chlopakow. Pawelek ist the best
blokujTo raczej cała reszta walczyła z Toruniem.Gorzów miałby wszystko po 5:1, gdyby nie upadek Bartka właśnie w biegu z Toruniem.lepszego wyniku niż 30 nie dało się zrobić i taki Stal zapewne by miała. Nie wiem po co ta złośliwość.pozdrawiam i gratuluje fajnej młodzieży i srebra.
blokujDziekuje za mile slowa i gratki za zloto. ale nie wylewajcie pomyj na torun ze wzgledu na zeszly rok. mamy mlodziesz mamy stadion i jestesmy na plusie po sezonie i jestesmy wiarygodnym pracodawca
blokujAdam Skórnicki wielki trener .....hehehehe gdyby nie -8 torunia to juz by jak celebryta na nartach we wrzesniu jezdzil
wielki trener hehehehehe on i jego tluste wlosy
hehehehehe
blokujA kryjom lepszy???? A Zabik nawet z syna nie zrobił nic.
blokujDokładnie, nic dodać nic ująć!
blokujgdyby gdyby....a kto kazał im uciekać....od czasu jak Skóra zaczął UL jeżdzi o wiele lepiej....nie ma co gdybać liczy się to co osiągnął a nie zapominaj że ma srebro....
blokujma srebro ale prawda jest taka ze fuksem i nic dodac nic ujac
blokujszczęście sprzyja lepszym....
blokujWytłumacz mi proszę, co to znaczy, że ma srebro fuksem ?
blokujspojz na tabele . torun -8 dodaj sobie o kontuzjach w lidze nie wspomne
blokujgdybyście nie świrowali nie było by -8, więc nie wiem czego się czepiacie
blokujNapisał fan bezpiecznikovi buhahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahha ,ostrow najwieksza zakała polskiego zuzla
blokujnajwiększa zakała to Toruń parchator
blokujbiedaków mi szkoda takich jak ty ale jak przyjedziesz do wro na meczyk SKŁADAKU to cie poczestuje!!!
blokujwiesz co, pozwól, że ie będą tworzył rozmowy nie mającej nic na celu...
blokujtylko nie pisz o ucieczce z przed roku bo to juz staje sie smieszne
blokujja jestem kibicem APATORA ale zawsze szanuje Atlas wroclaw
.co roku trzymam za was kciuki chlopaki. pozdrawiam wroclaw z torunia
blokujheeeeeeeeeeeeeeeeee niby byki zdobyli srtebro ale w przyszlym roku to beda poprostu cielaczki do bicia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blokuj-8 to pikus jak byscie zaplacili tyle zlotowek co my to nawet na 2 lige nie bylo was stac
blokuji co zatkało kakao!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blokujTak mówi do ciebie twój chłopak?
blokujczłowieku podłożyła się zielonka by toruń przegrał dlateho leszno teraz tak świruje
blokujJedyne co mi napisałeś, to, że będą cielakami do bicia i, że pozdrawiasz Wrocław. Co mnie miało zatkać w tych tekstach ?
blokujleszno na kolana przed elitą polskiego żużla
blokujna lata 2015 stolica to gorzów i tarnów polskiego żużla
blokujHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHE STOLICA. JAK WARSZAFKA . CELEBRYTY JE ...........EEEEEEEEEE
blokujPRAWDA JEST TAKA ZE W 2015 TORUN JEST NAPRAWDE WIARYGODNYM KLUBEM I KAZDEGO TO BOLI!!!!!!!!!!!
blokujCiulu spać bo jutro sprawdzian w szkole
blokujpo ch...j się udzielasz cwaniaczku!!!! naucz sie pisać frajerku z piernikowa najpierw.
blokujTy za to nie jesteś żadnym kibicem sądząc po wpisach tylko internetowym błaznem:)
blokujhaha najwiekszy burok sie napina lepiej wylacz juz komputerek i do spania
blokujWeź się zamknij
blokujTylko do tego sie nadajesz. To twoja przyszlosc :)
blokujFajny by był finał za rok Apator-Unia.L
blokujprzyjaciel potrzebny od zaras jak w tej piosence
blokujjak widac jestem facetem. a nicka ma na zony stronie.
blokujnie ukrywam sie pod jakim awatarem ma normalne zdjecie
blokujNo i ?
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.