blokujGrzesiu do Falubazu? A ponoc od poliwy sezonu nie placili. Znowu bedzie ze klub zniszczyl mu zycie
Okres transferowy w polskim żużlu przypomina trochę polowanie na rzadką zwierzynę. Chętnych jest sporo, tyle tylko że z tą zwierzyną odwieczny kłopot.
4 196 przeczytaj cały artykuł
blokujGrzesiu do Falubazu? A ponoc od poliwy sezonu nie placili. Znowu bedzie ze klub zniszczyl mu zycie
blokujchlopie ty wyjezdzasz z takimi tekstami... akurat w tym temacie to powinienes conajmniej milczec. za to czewa placila tak, ze jej dzis nie ma...
blokujJezeli Falubaz nie placi od polowy sezonu to nie dostaniemy licencji.Jezeli jest inaczej przeprosisz publicznie,ze jednak masz bujna wyobraznie?
blokujwiec co wtedy? Falubaz do ligi niemieckiej, kolejny konkurs na start w EE i okaze sie, że Czewca go wygra:)
blokujO Falubaz bym sie nie martwil.Patrz u Krzyzakow co sie dzieje,bo Grunwald moze sie kiedys powtorzyc.
blokujU nas?Emil się już dogadał to się dzieje :D.Bardziej bym się jednak o magie martwił :D
blokujTo miłe ale nie bój żaby, Falubaz jeszcze ma głowę na swoim miejscu. Pozdrawiam.
blokujI pewnie info masz prosto z klubu ! BUHAHAAHAHAHAAHAA. Ja wiem że macie tylko podpisane z dwoma juniorami . A Ty?
blokujPrzekonasz sie w najbliszych dniach.Ja nie bawie sie w busy i info pewne prosto z klubu.Łudz sie dalej zbowidziarzu,ze Torun nie bedzie miał mocnego składu.Ps.Kredyt spłacony?
blokujPowoli się spłaca i jest coraz lepiej co pokazują podpisane kontrakty z zawodnikami którzy ZDOBYLI MISTRZA POLSKI. Ciesze się ,że bedziecie mieli mocny skład bo ten był marny nawet nie był w stanie jako jedyny pokonać Gdańsk.
blokujI jako jedyny nie przegrał u siebie.Gdansk wypominasz,a nie pamietasz,ze nie było Warda i Emila od połowy zawodow.Jedno mistrzostwo na 31 lat.Super wynik i to jeszcze przy jakim szczesciu (-8 Torunia i pech Tarnowa).
blokujMistrz to Mistrz. Czy ktoś pamięta, ze gdyby nie kontuzja Zmarzlika dwa lata temu to nie Tarnów, a my byśmy już wtedy mieli Majstra.??
blokuja jonsona w tedy to was nie było by w finale
blokujJaja sobie robisz?Przecież Stal wygrała dwumecz ogromną ilością pkt.Nieobecność czy obecność jednego zawodnika nic by nie zmieniła.Sprawdź sobie jaka różnica była w dwumeczu.Oni od Was remis wywiezli,a w rewanzu Was rozjechali.
blokujdaj spokój jonson wtedy miał sezon konia a zmarzlik kicha jonson to 10 punktów min.
blokujrozjechali bo dudek życia prawie nie stracił i bez jonsona teraz płacze tarnów że nie było hancoka i mają rację bo by staleczka nadal czekała na mistrza niestety
blokujTak jak Wy przeszłoście do finału po 8 biegach jak burza sie w Gorzowie rozpętała. Stal tez już kilka razy miała pecha i Majster sie nam należał. Nie rozumiem czemu wszyscy maja z tym problem. Zazdrość?
blokuja w zielone strzelec zengota i dawidson wozili pedersena i golloba ahahaahahhaah nawet bez hancoka i dobruckiego PRZEGRALIŚCIE BUAHAHAHAHAAHAHHAHAAHAHHAHHAAHAHAHHAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
blokujWidać, ze poziom intelektualny pasuje do Twojego avatara. Napompowany bezmozg. Niema sensu żyć przeszłością, bo na dzien dzisiejszy Falubaz jest słaby u nie taki "spoko" jak sie kreować. Wasza gwiazda Hampel o tym dobitnie powiedział.
blokujwidzisz gościu ja to ten co dziara a ten steryd to gośc z zawiercia może twój kumpel .widzisz nawet nie umiesz odczytać awatara .do szkoły gościu buhahahhahhahahaah
blokujwolę kupę z kibla na plecach buhahahahhahahahahah
blokujwidzisz ślepoto pożycz okulary od stępnia z 13 posterunku buhahahahahahahahahhahahha
blokujStal tez miała problemy kadrowe.Obiektywnie mowiac w tamtym sezonie Stal była lepsza od Was.
blokujNie tłumacz mu już nic, bo to jakiś gimbus, który nie potrafi obiektywnie nic powiedzieć.
blokujpousuwali cię buhahahahhahaahhahahahaahha facet ciebie nie ma
blokujWidzę, ze chwile mnie niema, a tu cała litania. Kupę na plecach właśnie masz i widzę, ze Dudek Ci jakieś prochy odsprzedał. Idź sie wyzyj na Pudelku. To Twoje klimaty.
blokujchwilę cię nie ma i moder to zobaczył i cię skasował bo miejsce tro.a jest w ki.lu
blokujCo za bełkot. Ksywka i avatar pasują do Ciebie Karku.
blokujBzylu? Witam.
blokujGdybyś musiał patrzeć na takie rozwalcowanie swojej ekipy jak Falubaz z odwracającymi się kibicami też byłbyś frustrat z miodem w uszach.
blokujhahaha 6666 i ich jakoś nie rozwalcowało i 31 lat bez złota też
blokujTrochę z zawiści mu sie płyta zaciela.. Ale przyjmuje to na swoją ZŁOTA klate :D
blokujtak stal była lepsza od nas przyznaję NIE SORY ZMARZLIK. TO gośc który rozpykał FALUBAZ I UNIĘ LESZNO bo bez niego stal nie miała by nawet brązu MUSISZ PRZYZNAĆ
blokujWłaśnie o to chodzi mózgu, ze gdybanie nic nie daje, a tytuł zostanie zapamiętany na lata!
blokujnie ten rok mózgu hahahah szachy to nie te forum wtedy dostaliście baty od tarnowa i w tym roku było by to samo tylko leszno awansowało i się nie udało
blokujBaty to wynik co najmniej 62-28 :D pamiętaj o tym bo to wasz najbardziej aktualny poziom.
blokuja 6666 to znasz i 31 lat bez złota i spasione koty i kto to gollob buhahahahahahahahahahahh
blokujowszem były "spasione koty" i lata bez złota co nie znaczy że bez medali, ale u nas nikt nie zrobił z tego powodu z drużyny obrazu nędzy i rozpaczy jak to miało miejsce u was. nie pierwszy raz zresztą!
blokujto jest ideologia którą sam sobie dorobiłeś a tak naprawdę falubaz w ostatnich latach był lepszy od was a teraz jak zdobyliście złoto to falubaz BEEEE ale dowchan nie wyzywa zawodników od spasionych kotów bo przyjął porażkę z pokorą .jak byście w tym roku nie wygrali finału to władek wystrzelił by z haubicy zmorę orła i palucha kreta razem wziętych
blokujja nie powiedziałem że Falubaz jest bee. co do Dowhana to Hampel i Dobrucki dali wystarczająco do zrozumienia jak traktuje ludzi! nie powiedziałem też że nie byliście lepsi bo byliście jeśli chodzi o żłota, choć twierdzę że nie do końca w sportowej walce. u nas Władek już klubem nie zarządza co najwyżej komentuje lub sugeruje jak się Irek do niego zwróci.
blokujpo co siejesz zamęt. CO DWORAKOWSKI MÓWIŁ JAK hampel spływał z leszna .ja mam kumpli w lesznie do dziś leją z hampela, czolgista ,napoleon i zlotówa tak na niego wołają ALE JAKBY WRÓCIŁ DO NICH TO by mu ....... pociągnęli
blokujtak samo jak do was Walasek. u kogoś widzisz źdźbło trawy na polu u siebie snopka słomy w bucie już nie?!
blokujpisaliśmy o hampelu a nie o walasku ale ty myślisz że ja się boję pisania o walasku hahahaha ,walasek to złotówa i zadufany w sobie gość ale to jego problem tylko różnica pomiędza walaskiem a hampelem jest zasadnicza jak hampel opuszczał unię to dworak nikogo jego poziomu nie kupił ,ale jak walas odchodził to robercik kupił hancoka i kto jest lepszy prezes .napisz
blokujdobrucki nie był trenerem przed meczem falubazu ze stalą w zielonej ja to wiem i nie chodzi o kasę tylko rafałek nie radzi sobie z wielkim światem żużla gdzie jest ciśnienie na wynik .ja wiem że ciśnienie żle wpływa, przykład torunia w tym roku ale tam są wielkie pieniądze i trzeba niestety troszkę nerwów stracić .byłem parę razy w parkingu i jak był cienki przeciwnik falubazu to rafałek uśmiechnięty i wyluzowany ale jak toruń albo gorzów to kamienna twarz i pełne gacie niestety i dlatego cieślak jest mistrzem
blokujJa pamiętam.Poważnie.Poza tym to był złośliwy komentarz w odpowiedzi na prowokacje.Tak naprawdę doceniam to co Stal dokonała w tym sezonie.
blokujAha, rozumiem. Mnie tu tez czasami ponosi.
blokujstal to zmarzlik bez niego to staleczka brązu by nie miała taka prawda a ty im włazisz w dup.ko .jakby hancok jechał z lesznem to by władek cygara nie odpalił
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.