blokujSię forma Zamoja dziwnie zbiegła z wpadką hodowców trawki w ZG ;P
Mecz lepszy , ale tak jak powiedział Saso nic się nie da zrobić po 4 treningach.
Stelmet Zielona Góra postawił twarde warunki rosyjskiemu potentatowi, lecz finalnie przegrał po raz szósty z rzędu w Pucharze Europy. Lokomotiv Kubań Krasnodar triumfował ostatecznie 78:68.
blokujSię forma Zamoja dziwnie zbiegła z wpadką hodowców trawki w ZG ;P
Mecz lepszy , ale tak jak powiedział Saso nic się nie da zrobić po 4 treningach.
blokujAle hodowlę zwinęli, więc na nic Twoje przypuszczenia ;P
A tak na poważnie, to już jest widoczna poprawa. Szkoda,że nie dzisiaj doszło do przełamania, ale będzie ok :)))
blokujNo właśnie hodowlę zawijają , nie ma co palić to forma skacze ;P
blokujteraz jest jasne dlaczego stolgin chcial do zg :)
blokujJak chcecie się tak bawić, to My może powrócimy do zabawy kroplówkowej....... ;P;P;P
blokujTo już stare i niemodne.O tych kroplówkach to pieprzycie jak juz nie macie czym turowowi dowalić.żenada
blokujOj, oj zdenerwowałeś się widzę i "pieprzysz". Ja jestem widać bardziej wyważona, bo nie mam tego w zwyczaju. Pozdrawiam kulturalnych kibiców Turowa :))
blokujprzecisz wy sie bez przerwy bawicie ;)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.