blokujByłam na meczu,adrealina dała znać o sobie.Kibice z Kutna są fantastyczni.
Wikana Start nie zrewanżował się za porażkę w pierwszej rundzie, przegrywając przed własną publicznością z Polfarmexem 80:91. Gospodarzom nie pomógł kapitalny występ Bartosza Diduszko.
blokujByłam na meczu,adrealina dała znać o sobie.Kibice z Kutna są fantastyczni.
blokujNie do końca bym się zgodził z tym stwierdzeniem, chociaż wszystkich do jednego worka nie wrzucam. W Tarnobrzegu podważali każdą decyzję sędziowską sugerując jakieś symulacje. Nawet jak Młynarski upadł na parkiet po czym złamał rękę to jakieś dwie kobiety krzyczały aby nie udawał. Troszkę nie przystoi moim zdaniem. W każdym razie w Kutnie koszykówka to na pewno sport numer 1. A co do samego meczu to niespodzianki być nie mogło. Tak jak pisałem wygrał zespół po prostu lepszy. Lublin, Polpharma i Jezioro to w tym momencie trzy najsłabsze drużyny ligi.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.