blokujMarny cos ten wynik
Ajax Amsterdam - Legia Warszawa
19 lutego 2015, 21:05
1 : 0
Relacja
blokujMarny cos ten wynik
blokujAntypolak? :P
blokujnie ;) ale liczyłem 5-1 dla Ajaxu :D
blokujAjax jest do ogrania w rewanżu po tym co pokazują,lepszy celownik i awans realny Legii.
blokujnie ma szans
blokujPrzy ich obecnej formie to raczej było niewykonalne :(
blokujNo to się przeliczyłeś. Obiektywnie Ajax nawet nie zasłużył na to skromne 1:0.
blokujAjax był lepszym zespołem. ;)
blokujMoim zdaniem nie był. Zasłużył najwyżej na remis u siebie i to wszystko. Legia przy dobrym dniu w Warszawie może to odrobić.
blokujPowtórzę Ajax był lepszym zespołem. Miał zawodnika który potrafił strzelić bramkę no i bramkarza który potrafił obronić niemożliwe. Legia nie miała ani tego ani tego (miła za to zawodników którzy nie potrafili strzelić 200 % sytuacji). Co do możliwości odrobienia tego przez Legię pełna zgoda. Wklejam tez tutaj bo być może nie widziałeś a odpowiedź napisałem nie tam gdzie powinienem.
blokujJuż wole kibicować Hercie niż Legły :D
blokujKolejny folksdojcz...?
blokujNajn Lech :D
blokujSorry ale mi by przez myśl nie przeszło żeby kibicować albo cieszyć się ze zwycięstwa niemieckiej drużyny kosztem polskiej...
blokujW sumie jakby był mecz Bayer - Legia o podobną stawkę to też bym kibicował Leverkusen, nie widzę w tym nic złego, wybacz.
blokujJakbyś wiedział to ja dużo sarkazmu tutaj piszę :)
blokuja ty kto? Ruski Agent?
blokujPo czym wnosisz? po tym, że to aktualnie modne określenie w mediach głównego ścieku...?
blokujBrzydale...
blokujprzeciez Masłowski wogóle do legi nie pasuje i to jest gwóżdż do trumy
blokujbo on grał w zawiszy koszalin i juz zaczał być koszerny
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.