blokujJuż wyczuwam te konflikty w drużynie ;D :D :D
Sezon 2015 może być przełomowy dla Tomasa Jonassona. Szwed nie tylko pierwszy raz będzie pełnoprawnym uczestnikiem cyklu Grand Prix, lecz także staje przed szansą częstszych startów w polskiej lidze.
4 375 przeczytaj cały artykuł
blokujJuż wyczuwam te konflikty w drużynie ;D :D :D
blokujNo ja tez skaczacy Laguta ryżawy z Gniezna oj będzie się działo!
blokujŁaguta nie jest konfliktowym zawodnikiem.Pod tym kątem wolę go niż Emila,bo Emil ma ze sobą garb w postaci Susiego heheheh.Do tego Nicki.6 chętnych na 5 miejsc w składzie ;D.Będzie grubo :D
blokuj.6 chętnych na 5 miejsc w składzie
czego nie można powiedzieć o Waszym klubie,
przy jednej kontuzji trzeba będzie przedszkolaków do składu zaprosić:))
Zapomniałem,przecież na kłopoty jest Pawełek:D
blokujZawsze można się juniorami podratować,a jak Wam się posypie Piotrek Pawlicki,to macie pozamiatane.Jonassonem go nie zastąpicie haha ;d
blokujoby się nie posypał Pawełek bo baraże na horyzoncie.
blokujU Was bez Piotrka 1 liga na horyzoncie hehehehehehhehe.Poza tym mamy Fajfera jeszcze,a WY dzieciaczkow,ktorych sukcesem poki co bedzie przejechanie 4 kołek bez upadku.
blokujA jak wam się posypie Pawełek ... I kóleczko się zamyka :-)
blokujJest jeszcze Fajfer.Jak Wam sie posypie Pawlicki,to nie macie zadnego chocby niezłego juniora.
blokujJak wam się Pawełek posypie.
Będzie pełna KOMPEMITACJA..,,leze
blokujJest Fajfer, a u nich kto?Kubera?Czy moze Smektała?
blokujNo i Gomólski na seniorce :)
blokujTen sam Gomolski z taka srednia jak ich wspaniały Musielak?
blokujjakby tek dobrze popatrzeć to Falubaz ma najlepszego rezerwowego juniora.
blokujKogo? Krawężnikowca-Dopingowca?
blokujNie chce mi się z Tobą gadac
blokujTo po co odpisujesz hipokryto
blokujBo jestem dobrze wychowany trollu jeden
blokujTo widać jak na dłoni.
blokujwidac,widac,zgadza sie.ciebie bym umiescil w stajni wsrod Osiolkow ;)
blokujObok siebie?
blokujNie,nie kolego ja bede pietro wyzej wsrod ludzi ;)
blokujTutaj pelna zgoda ;)
blokujMaja przecież Warda , a nie czekaj ... :D
blokujBłysnąłeś.
blokujWard predzej czy pozniej pojedzie,takze spokojna Twoja rozczochrana.
blokujza dwa lata,
blokujMasz racje.Wtedy najwczesniej do Po sie dostaniecie ;D :D :D
blokujnie no jasne ,przecież macie PO PEWNE :p
blokujWy macie pewne :P :D.A tak poważnie,to są ewidentnie dwie czwórki i musiałby się stac armageddon ,żeby się coś zmieniło.
blokujarmageddon
o WŁAŚNIE słowo klucz,
miejmy nadzieję że to się nie wydarzy!
blokujDobrze wiesz,że pisząc,iż PO dla Falubazu,Ul,Apatora i Gorzowa są pewne mam na myśli normalną sytuację.Przeciez nie będę w każdym poście dodawał odnośnika "* jeśli cały skład się nie połamie".
blokujByć może wróci na PO, ale pytanie, czy tam będziecie. :))
blokujPo są pewne i dobrze o tym wiesz.4 druzyny wyraznie odstaja.
blokujO Wardzie zapomniaj. :D Czepiaj się Unii tylko ile chcesz.
Lepiej opowiedz jak po "Kryjomu" się ucieka ze stadionu! Apator 2 liga za Częstochowę! Oddałbym wszystkie pieniądze aby Twój "klubik" zasilił szeregi 2 ligi, podobno braki w zespołach? Dobrze się zastanówcie, tam uciekać raczej nie będziecie mieli powodu.
TYLKO UL!
blokuj2 liga za Czestochowe?Co Ty bredzisz?Przypomnij sobie jak preparowaliscie tor.To jest celowe narazanie zawodnikow na utrate zdrowia i zycia.Przewinienie najciezszego kalibru.
blokujNa temat toru już się nie wypowiada bo to śmiech na sali. Lepiej rozjeżdżać ludzi? Pamiętasz Zabójce toru Adriana Miedzińskiego jak z przejechał po Emilu jak po świni? haha. to pewna wina toru, mówię Ci. :D
Nasza juniorka nie ma czym się pochwalić? hah. Medal IMŚJ to nic? Na pewno ma go Twój Fajfer lub Przedpełski?
Mecz Włókniarz Częstochowa Vs Unia Leszno, sezon 2014. Zobacz jak Smyk dwóch rywali na dystansie mija, w tym Rune Holtę. Dla Ciebie pewnie to nic, nie?
blokujPowiadam Ci zrobisz kariere RAFAŁKU.
blokujJa nie Rafał, z kimś mnie pomyliłeś kolego.
blokujJęzyk ten sam.
blokujDlaczego mam sie nie wypowiadac?U nas tor jest zawsze wzorem.Zabojca to jest Balinski,prawie Zabika dwa razy na tamtem swiat wysłał.Sytuacja z Emilem,to nie była wina Adriana.Medale IMSJ?Pytałem o medale MIMP.Podobno takie szkolenie u Was super jest.Holte objechał?Jak Holta juz wtedy kasy na metanol pewnie nie miał.Nie osmieszaj sie.
blokujZabojca to jest Balinski,prawie Zabika dwa razy na tamtem swiat wysłał.
- bez komentarza
blokujAle pana tutaj nikt nie zapraszal,wiec przykro moi bardzo.Prosze opuscic ten salon.
blokujProsze opuscic ten salon.- nie i hooooj:D
blokujSzarpal/a sie z toba nie bede ;)
blokujszkoda:D
blokujLubisz to,co nie ;)))))
blokujzdecydoawanie;) a co?
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.