blokujPatrzcie i podziwiajcie jak prężny jest ośrodek ostrowski.
Na dalszą modernizację Stadionu Miejskiego zostanie przeznaczone dwa miliony złotych. Zakres prac nie jest jeszcze rozstrzygnięty.
3 247 przeczytaj cały artykuł
blokujPatrzcie i podziwiajcie jak prężny jest ośrodek ostrowski.
blokujCały czas podziwiam :-) mmmniam! a nawet ulalaa! a czasem łoochochooo!
blokujJa to nawet popuściłem z emocji
blokujnie wiem czy poradze sobie z emocjami nowy toi toi trybuna tor pas startowy ale sie dzieje w ostrowie ruch jak na marszalkowskiej
blokujUffff!!!!! Emocje!!!! Ze spociłem się jak po polopirynie jakiej!
blokuja co ze slynna brama chyba zostawia nie ? to tam zostal przeciez nakrecony oskarowy film lo matko ale czad
blokujWidziałem ze jedenaście razy OSKAR ZA obsadę aktorską :-D. Film KONOPIELKA TO PRYSZCZ! W
blokujkurna co za emotion przy sundayu matko i corko jak ja do roboty jutro wstane ten ostrow to jest on jest niesamowity kocham grubego i jego bande !!!
blokujSamouwielbienie w twoim przypadku przekracza juz normy dobrego smaku.
blokujA to dopiero początek.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.