blokujSądzę, że wygramy na sto procent. Tak się zastanawiam co ci ludziew życiu ugrali ileż nazdobywali medali że przemawia od nich taka pycha i buta .Hmmmmm tak sobie dziś popatrzylem na skład no to troszkę się rozesmiałem poza Sterbikiem ,Toskiciem medali to oni za wielu nie mają a ten Klocek Rastvortsev to przeszedł sam siebie . To Wisła ma obecnych medalistów Mistrzostw Świata to Wisła w-ce Mistrza Europy na lewym skrzydle . To Wisła ma dwukrotnego Medaliste Mistrzostw Świata Mariusza Jurkiewicza .Syprzak wciąga nosem Toskicia o tym drugim nawet nie wspominając bo nawet nazwiska nie pamiętam taki on wspaniały jest .Jednym Słowem KABARET . I DZIS O 20 JAZDA Z Z ...albo drugi mundry jakiś Filip Lazarov kto to jest ?! pozatym że jest bratem Kiryla . Smieszni ludzie dla mnie mam nadzieje ze dzis drugie plus 6 dla Wisły. NIedawno powstały twór rozdmuchany przez Ruskie pieniądze raz awansowali do FF i już się maja za panów świata zupełnie nie rozumiem takich ludzi zupełnie .
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.