blokujZengota przez trzy okrążenia atakował Wieczorka, Szombierski atakował Jonassona i efektownie minął Szweda na trzecim okrążeniu i to się dzieje w Lesznie, dodam, że Row wystawił 2 garnitur licytujesz się dalej?
Fogo Unia Leszno - ŻKS ROW Rybnik
21 marca 2015, 14:00
61 : 29
relacja
blokujZengota przez trzy okrążenia atakował Wieczorka, Szombierski atakował Jonassona i efektownie minął Szweda na trzecim okrążeniu i to się dzieje w Lesznie, dodam, że Row wystawił 2 garnitur licytujesz się dalej?
blokujPomodlić się za Ciebie?
blokujJak się dajesz podpuszczać :D
blokujMyślałem, że wierni kibice są na stadionie a w Kościele
blokujMyślenie pozostaw innym
blokujmoże tobie? Swoją drogą mecz jest w Lesznie a ultrasi na forum siedzą, mamusie na bilet nie dały czy z domu nie wypuściły?
blokujwyobraź sobie yntelygencie że mamy XXI w. i piszemy ze stadionu , adios
blokujCo się po nim spodziewasz jak on jeszcze w XVIII wieku żyje :D
blokujNo i ja pie...dole. rozgryzl mnie. Skubany dobry jest hahaha
blokujco robiłeś? ty wariacie ;D
blokujnie przeginaj z tymi porownaniami:)) mozesz obrazac wiele osob przez takie glupie pisanie
blokujnie ja zacząłem z modleniem się xd
blokujza mnie:)
blokujKoleś. Rybnik 2 garniturem na wyjeździe radzi sobie lepiej niż Toruń drugim garniturem u siebie z Lesznem.
blokujPrzecież to Sparingi, żaden z zawodników nie jedzie na 100%:>.
blokujrozumiem, że to miała być cięta riposta ale coś nie wyszło i wyszedł jakiś bełkot :) A kiedy my drugim garniturem jechaliśmy w Lesznie?
blokujGdyby gdyby to wasze flagowe słowo prawda?
blokujGdyby nie -8 to byłyby Play offy. Gdyby nie kontuzje to byłoby złoto w 2013. Gdyby nie brak Sullivana to byłby finał w 2012. Gdyby nie "spreparowany tor " to byłby finał w 2011.
W gdybaniu trolunczycy wiodą prym. Uczymy się od najlepszych.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.