blokujIdealny tor dla Maksa Drabika :)
To nie fotomontaż, ani zdjęcie z zimowego okresu - Stadion Olimpijski we Wrocławiu jest przykryty białym puchem. Właśnie tutaj w poniedziałek miał się odbyć mecz PGE Ekstraligi.
blokujIdealny tor dla Maksa Drabika :)
blokujMiękki śnieżny puch w sam raz na crashe Miedziaka :)
blokujI idealny materiał na ulepienie Waszego prezesa :D
blokujNie ten kolor :)
blokujA Ciebie widzę cały czas trzyma,nie wiem czy już nie proponowałem,ale....
zażyj laxigenu,w/g załączonej ulotki ,"działa skutecznie,nie przerywając snu" ;)
blokujNie denerwuj się :)
blokujCo Ty chcesz od kolegi prawdę mówi. Swoją drogą ciekawe ile razy Miedziak będzie leżał w tym sezonie. Ja obstawiam między 10-12 razy, ale zobaczymy w Grudziądzu już miał 1. Powinni taką opcje na bukmacherkę zrobić o to czy Miedziński będzie leżał w zawodach, zawsze to byłby jakiś pewniak na kuponie.
blokujWam "sezonowcom" nie powinny się jego upadki już przejeść.;)
rzadziej niż Wy awansujecie,to tyko Gorzów zdobywa DMP.
blokujMimo, że się spinacie tym swoim beznadziejnym składem, to życzę utrzymania szkoda by stracić derby.
blokujto życzę utrzymania
No cóż,nie mogę się tym samym odwdzięczyć.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.