blokujObstawiasz coś na półfinał ? U mnie 3,50 na 2-1 Serena, 6,50 na 2-1 Simona i 5,00 na 2-0 Simona. Simona win 3,25. Zastanawiam się nad zakładami na set, ale w tej parze jakoś one mnie nie przekonują. To nie jest mecz na który chciałbym mocniej wejść (liżę rany po Sabine która miała wygrać 2-1) ale chyba sobie nie odmówię lekkich zakładów.
Myślę, czy Simona - jeśli by prowadziła - to może wypuścić mecz czy raczej albo dociągnie spokojnie jak w Singapurze, albo nie nawiąże walki jak w finale. Jeśli będzie prowadzić, nie wykluczam wejścia w Serenę po jakimś dużym kursie, w odwrotnej sytuacji, możliwe, ale chyba od razu po przegranym 1 secie. Ostatnio Monaco mi wygrał z Verdasco i Dominic Thiem po kursie 10,00 ale przewaliłem to wszystko na Pliskovą, chyba osąd mi nawala, jak stawiam mniej to wygrywam, jak więcej to przegrywam, w Doha, Dubaju, Monterrej to czesałem celnie.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.