blokujOstafiński napisał, że PZM będzie wołał odszkodowania liczonego w milionach euro. będzie się działo :D
LOTTO Warsaw FIM SGP of Poland na Stadionie Narodowym miało być wielkim świętem żużla, a zakończyło się kompromitacją. Z powodu złego stanu toru zawody zostały zakończone po trzech seriach startów.
-70 2401 przeczytaj cały artykuł
blokujOstafiński napisał, że PZM będzie wołał odszkodowania liczonego w milionach euro. będzie się działo :D
blokujBierz poprawkę,że to OStafiński :D :D,ale jesli to prawda to beda jaja.Ps.Mam nadzieje,ze nie jestes na mnie obrazony za wpisy polityczne,wiem,iz sie ze mna nie zgadzasz,ale szanowac sie wzajemnie mozemy.
blokujbiorę właśnie i czekam na oficjalne info w tej sprawie. powinni im dobrać sie do doopy jak nigdy wcześniej
blokujo polityce gadać nie będę. mój głoś w 1 turze idzie do Kukiza. 2 turę sobie odpuszczam
blokujmój głoś w 1 turze idzie do Kukiza
byle nie duda XD
blokujżadnego Dudy czy Komorowskiego. wiem, że obaj będą w 2 turze dlatego mojego głosu w tej turze nie oddam. swój obywatelski obowiązek wypełnie tylko w 1 turze bo Kukiz to kandydat z mojej bajki. to gość, który ma pomysł jak rozp*erdolić ten chory złodziejski system i oby mu sie udało.
blokujw drugiej glosy niewazne powrzucac. ;)
blokujktóry ma pomysł
ty;lko ze z kim ma to zroboic? z KORĄ, NERGALEM I RODOWICZ?
blokujale prezydent nic sam nie zrobi.. bedzie vetowal kazda ustawe/ bez jaj.
blokujWszystkie te partie które wymieniłeś to jedna wielka sitwa żerująca na obywatelach.
blokujpieprzony postkomunistyczny system trwa nadal a ludzie są ślepi.
Z całym szacunkiem,ale taki system to trwał na Ukrainie do niedawna.To jest typowy postkomunistyczny kołchoz w którym praktycznie nic się po upadku ZSRR nie zmieniło.W Polsce co byś nie pisał tak źle nie jest.
blokujAle te pozostałości jeszcze są. Zmiany zapoczątkowane w latach 80. muszą pójść dalej, a wprowadzić je musi nowe pokolenie młodych ludzi, którzy nie żyją już realiami PRL-u. Cały czas do przodu, bez myślenia o tym, że mogło być gorzej i bez wybierania "mniejszego zła".
blokujokradaja cie jak sie patrzy człowieku. jak zaczniesz pracować, założysz rodzinę to zrozumiesz. goowno masz do powiedzenia we własnym kraju a te całe wybory to tylko prowizorka, nic więcej. jak bedę chciał ciebie wybrac na premiera to nie mogę, nawet jeśli dostałbyś najwięcej głosów. demokracja, pff. ludzie stąd uciekają bo jest tu dla nich za fajnie.
blokujRóżnica jest taka kolego,że jak będzie mi źle w życiu to będę miał PRETENSJE TYLKO I WYŁĄCZNIE DO SIEBIE.Sam jestem kowalem własnego losu.Po prostu.
blokujTakie Twoje prawo :P
blokuji z niego skorzystam z czystym sumieniem
blokujtez pewnie tak zagłosuje .. jednak każdy ma swoje prawo głosu na kogo chce.:)
blokujNo to ma juz 2 glosy. Polowa emigrantow zaglosuje na niego rowniez.
blokujKukiz ode mnie głos dostanie drugą turę raczej odpuszczę.
blokujDziwi mnie, ze ludzie narzekaja na rzad a i tak w wyborach oddaja glosy na tych co rzadza od czerwca 89.
blokujStara klika została zastąpiona przez nową.
blokujJa bym powiedzial, ze stara klika zostala uzupelniona przez pewna grupe mlodych. Reszta to siwe glowy, ktore byly we wladzach i przed 89.
blokujOd 89 nic się nie zmieniło te same świniaki przy korycie.
blokujNiestety, ale raczej w tych wyborach to sie jeszcze nie zmieni. Mysle, ze za 4 latamoze to sie udac.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.