blokujSzpakowski i Żewłakow spełnili dzisiaj swój obowiązek i mogą swobodnie składać papiery o otrzymani obywatelstwa Katalonii. Kapitalne komentowanie, rewelacja...
Zupełnie jak Tadla z Dudą :)
Barca długo nie potrafiła złamać oporu Bayernu, ale ostatecznie wygrała różnicą trzech goli. Całe zawody na Camp Nou rozegrał Robert Lewandowski i nie spisał się najlepiej.
10 184 przeczytaj cały artykuł
blokujSzpakowski i Żewłakow spełnili dzisiaj swój obowiązek i mogą swobodnie składać papiery o otrzymani obywatelstwa Katalonii. Kapitalne komentowanie, rewelacja...
Zupełnie jak Tadla z Dudą :)
blokuj2 dni odpoczynku, banik pierwszy na SF
blokujNie ma chyba co robić szumu??
blokuj"yebany"
Cieszyłeś się z bana? Prorok czy cuś? :D
blokujHa ha, mistrzostwo Paweł.
blokujLepiej pisz na adres podany w mailu od SyFów ;)
blokujMożna i tak "tea who you yeah bunny"
blokujStare ;) ale mnie to zawsze śmieszy :)
blokujBlogu, co się stało? ;)
blokujNieważne:)
Spadam spać, pozdro
blokujW szoku jestem, że tak było bo byłem przekonany, że będzie w drugą stronę, czyli "polski Bayern". Pomijam już fakt, że Żewłakow to fan Realu, no ale jak tu się dzisiejszą Barcą nie zachwycić.
blokujBędąc na stanowisku komentatorskim za wszelką cenę, ale to kurde za wszelką cenę musisz być obiektywny. Im się nie udało, co nie może wystawiać im wysokiej noty. Dla mnie ktoś taki sam się dyskwalifikuje. Jeśli dojdzie do finału Barcelona-Real, to Szpakowski dopiero da popis... Niestety.
blokujAle zdajesz sobie sprawę z tego, że Szpakowski jest fanem Realu?
blokujA to juz zapomniałes Zewłakowa i jego tekstów o wypychaniu piłki z bramki bez kontktu siłą woli przez Casillasa?he he he to dopiero była jazda i protestów nie słyszałem.Szpak i Żewłakow to fani realu ale gdy zobaczyli fenomen Barcelony i Messiego po prostu oniemieli i byli zachwyceni:)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.