blokujto raczej Was coś piecze, bo żaden z Was nie podważył tego co napisałem tylko wjeżdżacie na Lebrona? Dlaczego? przecież ja nic o nim nie wspomniałem
Derrick Rose rzutem równo z końcową syreną zapewnił Chicago Bulls zwycięstwo nad Cleveland Cavaliers 99:96. Po raz drugi triumfowali również koszykarze Los Angeles Clippers.
blokujto raczej Was coś piecze, bo żaden z Was nie podważył tego co napisałem tylko wjeżdżacie na Lebrona? Dlaczego? przecież ja nic o nim nie wspomniałem
blokujA co mamy podważać? MVP jest przecież Curry... Nie wjeżdżałem na Bronka, tylko zapytałem czy już na niego nie gwiżdżecie, bo koleś wpadł gościnnie, wygrał wam 2 puchary, a wy... żal nie publika w tym Jajami. BTW, jak tam playoffy na Florydzie, gorące :) ??
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.