blokujZa bardzo nie mam pola manewru :P
To tylko Jantchke i Payet eski
A zmianę z zewnątrz jeszcze mogę ? :)
Miało być zastępstwo chwilowe, a wyszło na stałe. Pewne sytuacje zostały niewyjaśnione do końca... ...i widocznie tak musiało być. Dla uporządkowanie gry chciałbym najważniejsze punkty regulaminu przedstawić, zeby do końca zabawy, nie było już żadnych wątpliwości. ----------------------------------------------------------------------------------------- (…)
blokujZa bardzo nie mam pola manewru :P
To tylko Jantchke i Payet eski
A zmianę z zewnątrz jeszcze mogę ? :)
blokujNo umawialiśmy się że przed półfinałem można jeden transfer zrobić. Nikt jednak, włącznie ze mną, nie skorzystał z tej możliwości. Możemy zrobić transfer przed rewanżami, ale wtedy nie będzie transferu na finał.
Jak chcecie to proszę bardzo, ale trzeba podjąć decyzję dość szybko. W sumie trójka z czterech półfinalistów jest tutaj aktywna. Skład Staleczki gra w sumie sam (nie pamiętam kiedy ostatnio jakąś zmianę przeprowadził, ale chyba w fazie grupowej xD), a i tak wszystko wygrywa, może Ty go wreszcie wykosisz w tym półfinale? :P
blokujDzięki za wyjaśnienie :)
Spoko na moje może być dopiero przed finałem zmiana(może mnie nie będzie dotyczyć;)), albo nawet wcale, nie będę podejmował specjalnych środków na walkę z duchem Staleczki ;)
Pechowo u mnie zagrało dwóch rezerwowych, bo nie wiedziałem, że Bellarabi i Godin są wykartkowani(tak się interesuję;P)
blokujNo żeby wszystko przewidzieć, to trzeba ostro śledzić sytuację każdego zawodnika ze składu. Powiedzmy sobie szczerze, że tak się raczej nie da, bo każdy ma jakieś swoje zajęcia i nie zawsze jest możliwość i czas na sprawdzenie wszystkiego. ;)
blokujWszystko wskazuje na to, że wejdę pomimo tego, że w dwumeczu jestem gorszy - masz dziurę. Jeśli jej nie wykorzystam, to nie mam tu czego szukać ;)
blokujNo raczej przegram. Tak czy siak nie zasłużyłem na ten finał, dobrze że tak się stanie. ;)
blokujBez jaj, nie bądź taki skromny. Jakby nie ta dziura, to byś mnie przeszedł na luzie ;)
blokujChodziło mi raczej o to że we wcześniejszych rundach, szczególnie w 1/8, to ja miałem szczęście bo mój przeciwnik miał dziurę, teraz ja przegram w taki sam sposób. Nic nie szkodzi, przecież to tylko zabawa. ;)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.