blokujCzyli teraz co? Benitez do Realu, a Ancelotti do City/Milanu? xD
Real Madryt podjął decyzję o zakończeniu współpracy z Carlo Ancelottim - poinformował na konferencji prasowej Florentino Perez. Włoch w "Królewskich" pracował od czerwca 2013 roku.
-6 79 przeczytaj cały artykuł
blokujCzyli teraz co? Benitez do Realu, a Ancelotti do City/Milanu? xD
blokujCarletto po ostatnim meczu ligowym przeciwko Getafe: "Albo zostanę w Realu, albo rok przerwy od futbolu".
blokujBenitez oby nie... a Carlo:
"Rok przerwy? Powiedziałem tak na konferencji i to podtrzymuję: albo zostaję w Realu, albo robię rok przerwy. Także dlatego, że mam poważny powód do odpoczynku. Muszę popracować nad karkiem z powodu zwężenia kanału kręgowego. Od jakiegoś czasu odczuwam mrowienie w palcach ręki. Jeśli będę czekać, może to przejść na nogi. Już mam termin operacji."
blokujTeż to czytałem. Może zatem główny powód zwolnienia Carlo to jego choroba? Chociaż jak tak by było, to na pewno powinien wyjść komentarz to potwierdzający. Wiem ze to raczej niemożliwe, ale chce się jeszcze chociaż łudzić że Perez nie jest aż tak...
...bezmyślny
blokujPlotki krązą,że trenerem może być szkoleniowiec prowadzący Krychowiaka.Szkoda Carlo,mógł zostać na stanowisku,nie zawsze się wygrywa.Początek miał obiecujący w 2014 roku,potem przyszedł kryzys,ale wiemy jakie cele ma Real Madryt i tam jak coś nie pójdzie po myśli klubu to tak się kończy:)
blokujNo to byłaby jedna z najlepszych opcji w tej sytuacji. Niech weźmie ze sobą Grzecha, bo tak grający Krychowiak jak w Sevilli, to by się nawet Realowi przydał, a w szczególności Kroosowi. No ale to nie ten czas na takie dyskusje.
Szkoda Carletto, nie zasłużył na to co go spotkało. Nie rozumiem, nie popieram i nie akceptuje decyzji prezesa...
blokujNie ma zmiłuj nie ma pucharów oprócz KMŚ,to jest dymisja.Też nie rozumiem tej decyzji,kibice chcieli aby został zawodnicy także.Czekajmy na nowego trenera.
blokujTylko że zawodnicy byli za trenerem murem, kibice to samo i socios też. To była wg mnie indywidualna decyzja Pereza, bardzo zła decyzja...
blokujOby potem nie żałował swojej decyzji,oczywiście jeśli ten pomysł wypali i będą trofea to nie było rozmowy:).A jeśli nie uda się czegoś zmienić to kiepsko.
blokujJak nie zdobędą znowu mistrzostwa kraju, co na pewno będzie celem numer jeden na sezon 2015/16, to będzie oznaczało, że decyzja była błędna...
...Najbardziej się boję o reakcje piłkarzy, którzy byli w tak dobrych relacjach z Carletto. Będą pewnie teraz tarcia z Perezem.
blokujNo i to byłby dobry wybór, a na pewno lepszy od Beniteza.
blokujZgadza się Benitez jakoś nie pasuje do takiego klubu jak Real Madryt,ale to kto nim będzie nie zależy od nas.
blokujKażdy wybór będzie lepszy od Beniteza. No chyba że wezmą Bakero, to cofnę swoją opinię. xD
blokujA może BR z Liverpoolu?:D
blokujwspaniały taktyk,genialny trener ,mistrz wydawania pieniędzy xDD
blokujTaktyka ciekawa,a ostatni mecz 6:1 xdxd money,money,money :D:D Pewni będzie dalej budował zespół na następny sezon.
blokujTeż mi się nie widzi. Klopp albo trener Hiszpan (warunek: nie Benitez), innych opcji chyba nie będzie. Zresztą n 95% będzie to Hiszpan.
blokujplotki mówią też że Emery przejmie Milan ;) ,oby nie
trzeba poczekać na decyzję z klubu kto będzie nowym trenerem
blokujPodobno właściciel chce sprzedać Milan? I niby Carlo miałby do Milanu przyjść tak pisało :)).Oby Perez był świadomy swojej decyzji,bo kibice go zjedzą.Dobrze że Iker zostaje.
blokujZ konferencji prasowej Florka wynika że głównym powodem jest "nowy impuls".. Trochę to zabawne, biorąc pod uwagę że Włoch pracował raptem dwa lata... Generalnie coś mało rozmowny ten Perez, jakby sam nie był pewny tej decyzji. Nie dość że zwalnia świetnego specjalistę, to jeszcze musi mu wypłacić odszkodowanie za zerwanie kontraktu, a na rynku wolnych trenerów jak na lekarstwo.. Zobaczymy co z tego wyniknie...
blokujJak nowym impulsem będzie Benitez, to naprawdę szlak mnie trafi.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.