blokujCzasami mam wrażenie, że niektórzy działacze nie potrafili by dobrze zarządzić dziećmi w piaskownicy, a co dopiero klubem.
Zarząd MKS Piotrcovia wydał oświadczenie dotyczące kwestii zatrudnienia nowego trenera Michała Pastuszko. Szkoleniowiec oficjalnie rozpocznie pracę 1 lipca.
blokujCzasami mam wrażenie, że niektórzy działacze nie potrafili by dobrze zarządzić dziećmi w piaskownicy, a co dopiero klubem.
blokujJelonka z całym szacunkiem, ale to się tyczy twojego klubu. Pan Pastuszko ma problemy, bo w tym kraju w normalnych klubach zawodnicy mogą podpisywać kontraktu z rocznym wyprzedzeniem ale trenerzy już nie bo im się licencje chce odbierać i kasy nie płacić zgodnie z kontraktem, pewnie dlatego takie oświadczenie.
Obiektywny Pan Michał na pewno będzie miał lepiej niż dotychczas, a tym bardziej niż w Piotrkowianinie, gdzie szacunku wcale nie mają dla sztabu i zawodników, a działacze to aparatczyki, dla wyciągania kasy z Urzędu, aby nią się dzielić z co niektórymi włodarzami.
blokuj@ Piotrcovia - nie trać czasu na dyskusję z @obiektywny100 - mam wrażenie, że jemu nie zależy na dobru Piotrcovii... zastanawiał się kiedyś, jaki normalny trener przyjdzie do Piotrcovii - i buch zakontraktowano Michała Pastuszko - pewnie go to zabolało i efektem tego jest ten komentarz. Co do trenera to uważam, że dobry ruch działaczy - z tymi zawodniczkami dobry trener zrobi dobry wynik. Powodzenia !!!
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.