blokujJakie miejsce w szeregu? Wygrany mecz i tyle - nic więcej. Ps: Skąd ty masz taki stosunek do Rosjan? Zrobili ci coś?
O jejku , Polacy ruskim znowu pokazali miejsce w szeregu :)
0 11
blokujJakie miejsce w szeregu? Wygrany mecz i tyle - nic więcej. Ps: Skąd ty masz taki stosunek do Rosjan? Zrobili ci coś?
blokujJeden mecz ?
Pewnie o wczorajszym pogromie nie czytałeś ?
A czy coś mi zrobili ? Mnie nie ,ale mojej rodzinie tak !
Nie będę popisywała się porównaniami jakimi chętnie bym ich uraczyła, bo nie mam ochoty na bana.
blokujRozumiem, że zrobili coś strasznego osobom z rodziny, które znałaś i do których byłaś przywiązana. W tym wypadku twój stosunek jest zrozumiały.
blokujJak ty wszystko musisz trzy razy to nie dziwie się dlaczego Normana tak mało. Niech się chłop regeneruje.
blokujTo wszystko przez komunikaty z o błędzie...... Najpierw nie chcieli opublikować , a potem sypnęli 3 razy :) Mendy społeczne :D
blokujtotem sypnęli 3 razy
Tak już mają poganie. Zawsze pod górkę dla Wiedźm.
blokujWyczuwam Twoją sympatię, dla mojej osoby :D
blokujWyczuwam
Każde kłamstwo ma swoje granice. Po avatarze widzę, że nie masz nosa więc nie możesz niczego wyczuć ;)
blokujA ta kropka w miejscu gdzie ma być nos, to co ??
Mój drogi to jest właśnie aparat węchowy :D
blokujRozumiem kochana :D zanik tego aparatu. Ewolucja. Mieszkasz z takim częstopierdem, że natura musiała znaleźć sposób żeby się przystosować do tych wyjątkowo nieprzyjemnych warunków :D
blokujPozwolę Mu przeczytać te herezje :)
A tak na marginesie, sugerujesz ,że mój awek się opatrzył ;) ?
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.