blokujNaprawdę was nie rozumiem. Jak gra polska drużyna, to powinno się jej kibicować.
Zawodnicy Vive Tauronu Kielce po raz drugi ulegli w półfinale Ligi Mistrzów FC Barcelonie. Tym razem kielczanie przegrali 28:33 i ponownie przyjdzie im walczyć w finale pocieszenia.
4 454 przeczytaj cały artykuł
blokujNaprawdę was nie rozumiem. Jak gra polska drużyna, to powinno się jej kibicować.
blokujNiestety zawiść i zazdrość czasem bardzo przerasta zdrowy rozsądek.
blokujMyślisz, że kibice Realu będą w sobotę kibicować Barcelonie w Berlinie ?
Nie będę hipokrytą, i nie będę udawał, że kibicuję polskiemu zespołowi jak to nam kibicowano w Skopje.
blokujJa tam kibicowałem Wiśle w meczach Ligi Mistrzów. Tym się różnimy... dla mnie Polska jest ważniejsza niż klubowe przepychanki. Bez odbioru.
blokujKiedyś była taka przyśpiewka: "Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina, oprócz tego Płocka, tego s...na" i jak widać była to czysta prawda. Żałosne jest to, że nie potrafią odłożyć swoich kompleksów na bok nawet wtedy gdy chodzi o puchary. W ten sposób pokazują tylko jak małym klubikiem jest obecnie Wisła Płock.
blokujTo nie kompleksy to czysto-sportowa nienawisc, ja tak stopniuje te uczucie.
blokujczyli kompleks wiecznie drugiej wisły,
blokujCzytaj ze zrozumieniem dasz rade.
blokujI sam sobie odpowiedziałeś tą przyśpiewką dlaczego Wam nie kibicujemy
blokujSadze ze powinienes to wszystki sypnąć wielkimi literami mozesz jeszcze edytowac chyba.
blokujA niech się cieszą tylko to im pozostało...i czekanie na rewolucję w klubie:D
blokujKolejną ;), najlepsi odchodzą, a oni twierdzą że rewolucji nie będzie.
blokujWielkie Vive i wielki huk po porażce ...
blokujOdłożone kompleksy na bok z waszej strony to były po meczu Vardar - Wisła w Skopje, a teraz to tylko my małpujemy Was.
blokujZ buraka ogórkowej się nie zrobi, nawet z takiego s....na jak ty
blokujW takim razie szacunek dla Ciebie !
Ale po meczu w Skopje i komentarzach tu pisanych nie wierzę w takie zapewnienia.
Ja osobiście od lat 90-tych kibicuje THW Kiel i to właśnie nim kibicuje co roku o tej porze.
Natomiast gdybyście dziś wygrali to pogratulowałbym Wam jako pierwszy.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.