blokujSedzia decyduje kiedy miija 2 minuty hahahahhaha , nasi sedziowie juz sa Bogami, teraz tylko czekamy az nas przeniosa w przyszlosc.
Piątkowy hit PGE Ekstraligi pomiędzy Unią Tarnów i leszczyńskimi Bykami na swoją korzyść w biegach nominowanych rozstrzygnęli goście. Wcześniej jednak doszło do kontrowersyjnego zdarzenia.
-3 250 przeczytaj cały artykuł
blokujSedzia decyduje kiedy miija 2 minuty hahahahhaha , nasi sedziowie juz sa Bogami, teraz tylko czekamy az nas przeniosa w przyszlosc.
blokujHaha dokładnie, niedługo zawodnicy jak przyjadą na na przykład 5:1 to sędzia powie, sorry, ale to ja decyduję o wyniku biegu - ostatni pierwszymi, czyli 1:5 haha.
blokujhahhahahaha no dokladnie, ogolnie sedziowie decyduja o wsyztskim to po co rozgrywac mecze i narazac grajkow na kontuzje, niech sedziowie zdecyduja hahahah politycy juz decyduja o wsyztskim w zyciu to teraz sedziowie w sporcie ahhahahah hit dnia sedzia decyduje kiedy mija dwie minuty
blokujWłaśnie, niech sędziowie losują terminarz i wyniki hahaha.
blokujDostajemu kusmierza i proszowskiego i walczymy z rawiczem o przedostatni plac hahahah
blokujHaha wykluczenie za udział w prezentacji i dojechanie do mety hahaha
blokuja jak zwolni w czasie proby toru to wykluczamy do konca zawodow
blokujPo pierwsze to w Rzeszowie w meczu z Lesznem już tak było, ale przy innym wyniku biegu, po drugie to kto inny ma decydować, jak nie sędzia? Ty?
blokujhahahah sory dwie minuty to dwie minuty czyz nie? do tego niepotrzeba decyzji nikogo
blokujPotrzeba, bo ktoś ten zegar musi włączyć, a więc jest za to odpowiedzialny. O samej sytuacji się nie wypowiem, bo w tv zagara nie pokazują i nie mam pojęcia, co się tam działo. Jednak nie wieże, że sędzia od tak sobie pozwolił jechać, coś musiało mieć wpływ na jego decyzje.
blokujto uwierz. Takei cyrki tylko w meczach wybranych. kiedy wlaczy to inna sprawa ale od momentu wlaczenia 2 minuty to dwie minuty
blokujJak ktoś wywala tekst o meczach wybranych to już, wiem, z kim mam do czynienia. Mamy tu błąd sędziego, jakich jest sporo w żużlu lub sędzia miał jakiś powód by nikogo nie wykluczyć. Są tylko te dwa wyjścia.
blokujJezeli bledem nazywasz brak umiejetnosci odczytania czasu 2 minuty, to sory ale mamy doczynienia z sedziami na poziomie mojego 4 letniego syna (chociaz i on odczytalby jakby lampka zaczela sie palic) albo z jakims dziwnym podejsciem, to nei jest blad przy decyzji kto winny a kto nie, to sa czyyste fakty
blokujpowiedz mi jaki mozna zrobic blad przy uplywie 2 minut? sedzia sie zamyslil? myslal ze moze to chodzi o 3 minuty? bo ja nie potrafie wytlumaczyc jaki blad moze byc przy odczytaniu czasu 2 minut
blokujJa nawet nie wiem, czy to był błąd, bo tego nie widziałem, tak samo, jak ty. Widziało to kilku Tarnowian i tyle.
blokujNiewiem czy kilku , ale wiem , ze w trakcie transmisji komentatorzy mowili o tym, i juz w trakcie biegu i po biegu kibice protestowali
blokujKomentatorzy mówili o tym po biegu, bo kibice gwizdali. Kibice są dość stronniczy, a co się tam działo dokładnie o 0.00 to chyba sędzia wiedział najlepiej. Np. Baran tu kłamie, bo Przemek nie odjechał od taśmy.
blokujNiestety, ale się cofnał do tyłu, poprawiał kranik. Stałem 3 metry od niego, więc widziałem co zrobił. Lekko cofnął, i poprawił kranik.
blokujJa wiem, że ty wiesz, ale jednak wierze sędziemu. Zresztą oglądałem to przed chwilą i na 100% się nie wycofał, tylko pochylił motor. Zegaru nie pokazali, ale strzelam, że jeśli były tam czasowe błędy to mikro sec.,skoro sędzia to puścił.
blokujReszta odkręciła gaz jak było 0:00. W tym momencie Pawlicki przekręcił motor, policz ile to sekund. Nie były to milisekundy, a więcej. O wiele więcej.
blokujNawet jeśli pochylił tylko motor to nie był gotowy do startu a MUSI BYĆ.
blokujZnajac Leszno to napewno nic sie nei dzialo. To chyba oczywiste
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.