blokuj@kibol bydzia - jak widać myślenie nie jest twoją mocną stroną, a i dowcip już nieco przestarzały. Napisz coś po niemiecku - w tym jesteś najlepszy;)
Blazo Igumanović oraz Marko Banović będą w nadchodzącym sezonie reprezentować barwy I-ligowego Zawiszy. W poniedziałek zawodnicy podpisali z bydgoskim klubem jednoroczne kontrakty.
blokuj@kibol bydzia - jak widać myślenie nie jest twoją mocną stroną, a i dowcip już nieco przestarzały. Napisz coś po niemiecku - w tym jesteś najlepszy;)
blokujjak on może być mądry i coś rozumieć jeżeli pod czaszką jest próżnia... wystarczy spojrzeć na jego Awatar... odpowiedz jest prosta
blokujLemingi to w ogóle nie powinny mieć prawa głosu. Bo równie dobrze można małpom dać prawa wyborcze bo są intelektualnie na podobnym poziomie co lemingi z Koronowa - prawda? buahhahahahhahaha
blokujchłopcze weż słownik i odpowiedz sobie co napisałeś do mnie... Boże widzisz a nie grzmisz
blokujIgnoruj - ignoruj jeszcze raz ignoruj tych co potrafią tylko wklejac jakies tam buhacośtam. Widocznie podczas porodu połozna zbyt mocno przycisneła główkę i efekty pozostały 4ever
blokujDobre dobre:) Tylko,... po co ten pro-logiczny makaron? Serwując w tej sytuacji, taką nieadekwatną paplaninę o porodach ( buhahahaha) aby komuś pokazać pokłady złośliwości własnej , kompromitujemy się sami.Inna sprawa czy mamy tego świadomość w ogóle. Powiem "nie"
blokuj>chłopcze < ? buhahahhahaahaha Nie ma sensu na siłę usprawiedliwiać głupoty!To Ty piszesz i oczekujesz że to ja będę tu coś udowadniać ? to nie wielbłądy. Coś Ci się chyba pomyliło. To przypomina trochę sytuację w której oskarżony musi przedstawiać dowody na niewinność podczas gdy prokurator rzuca oskarżenia bez pokrycia.Do szkoły analfabeto ! buhahahhahaha
Ps: no dziękuję serdecznie za troskę o mój pomyślunek, mogę Ci się zrewanżować badaniem inteligencji, tylko czy predator ci wytrzyma buahhahahahha
blokuj( ͡° ͜ʖ ͡°) Wow jesteś zajebisty mam twoją koszulkę. CZADOMAN buhahahhahahahaha
Ps:Co tu dużo mówić... Czadoman dał czadu.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.