blokujCały jestem wystraszony tak jak...Stali Gorzów! Jeszcze mi powiedz, że Emil "chłopakom" podpowie co trzeba zrobić!:))) Chomski też podpowiadał!:))) Podobno Grudziądz mieliście "zmłucić"!:))) Zaczęły się schody co..??:))))
Wygrana nad Falubazem diametralnie zmieniła położenie Unii Tarnów. - Jeśli drużyna zachowa koncentrację i wygra mecze u siebie, powinniśmy zobaczyć ją w play-offach - mówi Krzysztof Cegielski.
12 267 przeczytaj cały artykuł
blokujCały jestem wystraszony tak jak...Stali Gorzów! Jeszcze mi powiedz, że Emil "chłopakom" podpowie co trzeba zrobić!:))) Chomski też podpowiadał!:))) Podobno Grudziądz mieliście "zmłucić"!:))) Zaczęły się schody co..??:))))
blokujNie porównuj Gorzowa do Leszna bo się ośmieszasz!Leszno jest przed wszystkimi o jedną ligę!
blokujTo czemu Leszno przegrało u siebie z Toruniem :)
blokujTy tak serio ? Czy udajesz ?
blokujJa to pisałem do jednego z forumowiczów, który głupoty pisał :)
blokujTo tylko tak się Tobie wydaje tak samo jak to, że jesteście czołową drużyną tych rozgrywek!:) Jesteście gdzie jesteście tylko dzięki kalendarzowi rozgrywek!:))) Zaczęły się wyjazdy i każdy mecz "z liścia":) Powiem inaczej teraz dopiero wyłapiecie "z gałęzi" w Tarnowie i Gorzowie!:))) Może Was Leszno oszczędzi jak będzie miało komfort ale nie sądzę! Za ten mecz u Was...pognębi Was dla...zasady!:))))
blokujZapomnieli już o laniu we Wrocławiu i porażce z KST u siebie:)Przed wszystkimi o jedną ligę...śmieszne
blokujCzy ja gdzieś napisałem ,że jesteśmy czołową drużyną? Mogliśmy być ,ale luki w składzie (Jędrzejak,Milik, szczególnie Ogór ,który na dystansie przegrywał po dobrych startach pozbawiły nas zwycięstwa w ZG i Grudziądzu!Nie wiem czy pamiętasz,ale te mecze rozstrzygały się w ostatnich biegach!Więc nie pluj na Wrocław ,że taki słaby!
blokuj"Mogliśmy być ,ale luki w składzie (Jędrzejak,Milik, szczególnie Ogór ,który na dystansie przegrywa"
No...widzę, że "doszedłeś do siebie"! Teraz możemy podyskutować o rzeczach realnych!
blokujZobaczymy co napisze za rok,jak już pojedziemy za naprawdę dużą kasę,bez "wynalazków"typu Milik w składzie
blokujHAHAHAHA.Piszesz o ośmieszaniu???? hahaha! W POLE WAL BO JUŻ CZAS!!!!!!!!!!!!!!
blokujAle załapie się na czwartym miejscu w PO!(kosztem ZG).
blokujMyślę, że tak!!! ZG ma tak trudny "kalendarz", że nie da rady... Tylko ten jeden Wasz bonus gdzieś! Leszno..???
blokujBraknie im pkt u nas i u Was straconego.
blokujW/g mnie Sparta potrzebuje jednego punktu...bonusa! Zgarną go i są w PO kosztem Falubazu! ZG traci punkt bonusowy za Szaszę i wygra tylko z Grudziądzem za 3!
blokujChodzilo mi o Zielonke.
blokujNo tak, tak! Sparta zrobi jeden bonus i Falubazu NIE MA!
blokujaha :)) w Ten sposob:)
blokujTen mecz z Tarnowem, też "babka" na dwoje wróżyła. Oby nie powtórzyli wyniku z Zielonej Góry. A Wasza drużyna, nie jest silniejsza od zielonogórskiej z Protasiewiczem. Pokazali to na waszym torze. Nie mów hop, póki nie przeskoczysz.
blokujZnów włączysz tryb "bredzenia".Falubaz nie posiada atutu toru,jest rozbity kadrowy,a zawodnicy Tarnowa bardzo lubią jeździć na tym torze.Toruń ma atut toru,drużyna jest w pełni sił,a zawodnicy Tarnowa nie lubią mA.Widzisz różnicę?Powiedz mi,czy jesteście mocniejsi od Falubazu?Nie,a z Tarnowem wygraliście 63-27.Zwycięstwo Tarnowa w Toruniu jest jeszcze mniej realne niż wygrana Falubazu w Tarnowie.Toruń u siebie jest niepokonany od 2 lat i 11 dni,a Ty mi sugerujesz,ze przegramy u siebie dwa mecze pod rzad xDDD.Kabaret.
blokujKabaret, to możemy oglądać w wykonaniu kibiców toruńskich, z niejakim Wojtkiem na czele, gdyby KS Toruń nie wszedł do play offów.
blokujNiestety znów pokazujesz swoją gorszą twarz.Toruń ma pewne Po i to Cię po prostu boli.
blokujWojtuś nie, ja rozważam wszelkie możliwości jakie jeszcze mogą zaistnieć. Niczego nie można być pewnym.
blokujtrzeba trzeba!
blokujTego,że Koza nie zrobi w ewentualnych PO w Lesznie 15 pkt z rekordem toru tez nie można być pewnym?Toruniowi do Po wystarczają 46 z Tarnowem u siebie i 32 w Grudziądzu.A to oznacza,że już możemy sobie planować PO.
blokujMoże by i zrobił, gdyby Cieślak go nie zablokował ściągając Janowskiego, Gomólskiego i Borowicza.
blokujTo prawda, Gdyby do Gomólskiego dostawił Kozę to kto wie na jakim poziomie by był teraz,szkoda jak cholera, a Borowicz robił same 0
blokujTylko ja nigdzie nie napisałem, że drużynie gorzowskiej nie grozi ewentualny spadek do niższej klasy. Tak, takie rozważania teoretyczne istnieją, a więc wszystko jest możliwe.
blokujTak, jest jeszcze wiele możliwych wariantów. I to dobrze, bo żadna drużyna, nie będzie mogła odpuścić. Poza Lesznem. To samo w grupie spadkowej. Kandydatów, jest jeszcze wielu. To tylko powiększa zainteresowanie ligą. Z pozdrowieniem
blokujNo ale czekam na argumenty ,statystyki,porównanie składów i wyniki zawodników Tarnowa na mA.Udowodnij ,że mają szanse u nas wygrać :P
blokujJak mozna udowodnic , ze sie cos wydarzy w przyszlosci? to jest przypuszczenie . Takiego czegos (poza oczywiscie Toba:):):) ) nikt nie potrafi robic:):):):)
blokujOczywiście,że można.Ja z łatwością przed meczem udowodniłem,że Gorzów nie ma u nas szans.Jak było?
blokujNo tak :) tak jak pisalem tylko Ty potrafisz:):)))) Ze slabiutenkim Gorzowem kazdy logicznei myslacy potrafil przewidziec taki obrot sprawy:)
blokuj??????????????są jeszcze mistrzami a Wy?
blokujTen słabiutenki Gorzow wszedzie na wyjazdach robił 40+ pkt.Nawet na poczatku sezonu jak byli słabi niz teraz.Poza tym pół forum pisało,ze u nas wygraja.Poł forum nie potrafi logicznie myslec?
blokujJak to mowi Korwin , zawsze wiekszosc jest glupsza . W tym przypadku zgadzam sie z jego slowami.
blokujDodaj do tego czesc osob ktora lubi Cie sprowokowac , a Ty latwo sie dajesz prowokowac i wtedy zachowujesz si esmiesznie:) Wiele osob lubi na to patrzec:):):)
blokujAkurat w przypadku kibiców Gorzowa to oni faktycznie wierzyli w wygraną.Widziałem to też w komentarzach na FB.
blokujBo wierzycw swoj team zawsze trzeba.takie prawo kibica. Prawda jest taka , ze slabo pojechal Bartek u nich. Dlatego wynik byl jaki byl, jeden zawodnik i wynik dl anich fatalny. Reszta pojechala na swoim (slabym w tym roku poziomie)
blokujŻagar jedynie nie zawiódł
blokujW tym sezonie (poza chyba Lesznem) wynik wyjazdowy robilo 2 zawodnikow.
blokujI przede wszystkim był to Bartek :)
blokujTak, Wlasnei o to mi chodzi , ze w meczu z Wami (bez znaczenia z jakich przyczyn) Bartek zrobil niewiele pkt i dlatego taki wynik. Tak jak u nas, pojedzie dziadek slabo i juz lezymy na wyjezdzie, lub jak Pajak pojedzie slaby mecz.
blokujWiem , ze nei porzyznasz racji , ale taka jest prawda:)
blokujjUŻ tu jedno :NEI: mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no chyba żeś ...........:}
blokuj:]
blokuj:} cosik tu nie tak!:}
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.