blokujO widzę ilu mam adwersarzy z Torunia, którzy mnie minusują. No koledzy dawać, co tak mało hehehehe.
Bardzo ciekawie zapowiada się derbowy mecz pomiędzy MRGARDEN GKM-em Grudziądz a KS Toruń. Gospodarze liczą na zwycięstwo i przedłużenie swoich matematycznych szans na utrzymanie w PGE Ekstralidze.
3 177 przeczytaj cały artykuł
blokujO widzę ilu mam adwersarzy z Torunia, którzy mnie minusują. No koledzy dawać, co tak mało hehehehe.
blokujnie masz się kim przejmować? Byle co żrą, byle co piszą, byle komu kibicują.. Szkoda MA dla tak głąbowatego środowiska.
blokujweż przestań bardzo ich lubie i szkoda mi ich
blokujAleż ja również pochylam się z troską nad tymi .... nie wiadomo co...
blokujliczyłem ze na dłużej zostaną
blokujJa się nimi nie przejmuję, tylko żal mi, bo pochodzę z Torunia i teraz nie mieszkając tam widzę jak bardzo ludzie są oderwani od rzeczywistości i wpatrzeni w swoje "Ja". I ta złośliwość jest niesamowita. Byłem na meczu w Toruniu z rodziną na trybunie głównej i widziałem zachowanie niektórych tzw. "kibiców" Apatora. Najpierw bali się wejść na trybunę, bo na niej byli kibice Elany. Dopiero jak ci ostatni opuścili sektor, to pojawili się "kibice" i od razu rozpoczęli swoją przyśpiewkę, że Grudziądz to kur... . To jest cały obraz, który wyniosła moja córka z tego spotkania. Dodatkowo później już po meczu na ulicy Łukasiewicza kilku idiotów biegało i krzyczało w stronę samochodów z grudziądzkimi rejestracjami, że nic się nie stało grudziądzki chu... . Ot i cała prawda po toruńsku.
blokuji można z gościem z Torunia bez napiny popisać miło
blokujTylko, że ja już nie mieszkam w Toruniu, chociaż mam w nim sporo rodziny. Bliżej mi teraz do Grudziądza, niedaleko którego mieszkam.
blokujspoko spoko
blokujKtorego ? Tego co sie zachowywalo jak bydlo podczas reanimacji Krzyzanowskiego...?
blokujTak, lepsze to bydło, niż te, które radowało się jak Łaguta Przema wywalił w Lesznie. Cokolwiek nie napiszesz, bydła z MA nic nie przebije.
blokujChyba żartujesz, nabijanie się z nieprzytomnego zawodnika, który nie wiadomo czy w ogóle żyje jest Twoim zdaniem na miejscu?
blokujA ty myslisz jak drzewo a drzewo nie myśli galganie
blokujszkoda mi ciebie
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.