blokujNajlepszym rozwiązaniem byłoby gdyby to Władysław Gollob kupił Polonię. Przywróciłby temu klubowi swą świetność i śmiało za parę lat Polonia walczyłaby o awans.
Trzy podmioty są oficjalnie zainteresowane zakupem spółki ZKS Polonia. Teraz zostaną zweryfikowane kwestie formalne zgłoszeń.
blokujNajlepszym rozwiązaniem byłoby gdyby to Władysław Gollob kupił Polonię. Przywróciłby temu klubowi swą świetność i śmiało za parę lat Polonia walczyłaby o awans.
blokujNo niby tak ale Władek chce najpierw jeździć w 2 lidze juniorami za grosze przez kilka lat. Walka z Rawiczem o przedostatnie miejsce w 2 lidze kibiców raczej nie przyciągnie. Lepiej byłoby żeby wziął to ktoś kto zainwestuje w klub, będzie spłacał sukcesywnie raty i żeby był jakiś cel sportowy bo to przyciąga kibiców! Jak są kibice to i kasy w klubie też jest więcej. Na początku też zdecydowanie byłem za opcją z Władkiem w Polonii ale przeraża mnie ta kilkuletnia "banicja" w 2 lidze która może jeszcze bardziej zmarginalizować ten sport i klub w Bydgoszczy. Zobaczymy co to będzie. Czy w ogóle prezydent Bruski sprzeda klub czy znowu ogłosi że nie ma chętnych. Pozostaje tylko czekać.
blokujJezeli prawda jest ze Bruski stawia warunek jazdy w 1 lidze, to Wladzio będzie zmuszony zweryfikować swój plan lub się wycofać..... I może o to właśnie Bruskiemu chodzi... żeby znowu nikt nie kupił klubu
blokujMówie wam koledzy ,Bruskiemu chodzi o zaoranie stadionu i likwidację Polonii. Przecież to taki atrakcyjny teren deweloperski.
blokujJezeli prawda jest ze Bruski stawia warunek jazdy w 1 lidze
Gdzie to wyczytales?
blokujGacek o tym pisał w tym wątku,ale nie wiem na ile to wiarygodne.
A tak w ogóle to jestem kobietą.
blokujA tak w ogóle to jestem kobietą.
Wiec witaj Magdo ;)
blokujWitam Slaw; )-chyba dobrze kojarzę awatar; )
blokujbardzo dobrze ;)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.