blokujWrociłem ze stadionu, wstyd mi za kiboli (sektor K4) kopanej z Lubina, oraz tych kiboli Falubazu, którzy caly mecz skandowali "nie dla Warda w Falubazie..". Reszta stadionu wygwizdywala ich i skandowała "Darcy Ward". Gdy biegi wygrywali Pepe z AJ, czy Patryk Dudek, z Grzeskiem Walaskiem 5:1 to ow sektor K4 nawet raz nie nagrodził brawami kapitana i reszty naszych zawodników. Pytam ich czy oni przyszli na mecz kibicowac (każdemu poza Wardem) czy przyszli szukać zadymy z Wardem.....
Po upadku w 15 biegu Warda oni Zcieszyli się i skandowali .... Caly stadion (poza nimi skandowal "Darcy Ward" Jednak kibice z sektoru K4 i okolic zaczeli opuszczac ta czesc sektora gdzie oni byli, a caly stadion skandował "chodzcie do nas...." Zostala garstka bandytow stadionowych ktorym wszyscy inni pokazali co o nich myślą. Wygwizdalismy ich, wyspiewaliśmy " idzcie do domu, idzcie do domu, nie powiemy nikomu...." Itp.... Zrobilismy swoj wlasny mlyn, sektor k7-k8 bylo kilku "gniazdowych" i moze nie idealnie ale spontanicznie zaczelismy doping jaki zawsze byl na W69. Dziękuje wsztstkim kibicom Falubazu, znow w czesci kibicow labado pojawilo sie w wersji "spiewaja go kibice, kibice...." zamiast bandytki z kopanej "kibole". Serce rośnie i jest nadzieja, że się znajdą nowi ludzie i wroca czasy "magi Falubazu". Zawodnicy, z kapitanem przyszli dzis do Nas i kapitan zrobil z Nami "hej, hej. Falubaz...." To bylo symboliczne.... Dziekuje Ci Kapitanie (moze mnie pamietasz z Mostek, ten kibic co ukląkł przed Tobą...:)) Darcy wracaj do zdrowia Kibice Falubazu pokazali dziś, ze jesteśmy z Tobą i życzymy powrotu do zdrowia.
"Nie dla Zagłębia w Falubazie", kto za niech da łapkę.....
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.