blokujByłem dziś w szpitalu, głownie ze względu na pobyt dziecka. Oczywiście w wolnej chwili podszedłem wesprzeć Darcy'ego. Rozmawiałem już na luzie z doktorem, ordynatorem, co prawda w innej dziedzinie lecz usłyszałem takie o to słowa. Medycyna jest prosta i bardzo logiczna (oczywiście wątek dotyczył Warda). Pokazano mi tę o to stronę ze zdjęciem http://fizjoterapeuty....matom.html i wytłumaczono, że rdzeń został przerwany na wysokości C6, więc paraliż obejmie całe ciało, od karku w dół, a nie tylko od pasa w dół. Z trudem stwierdziłem, że zdarzył się w Polsce przypadek, gdzie udało się połączyć przerwany rdzeń. Na co usłyszałem, a nawet zostało mi to z obrazowane, że to był wypadek po cięciu nożem, więc udało się połączyć coś co było nie jako w linii prostej. Tu jest zmiażdżone i pogruchotane. Nie będzie, żadnej lepszej diagnozy, ani poprawy. Proszę się nie łudzić. Nauczyłem się wierzyć do końca, więc wierzę. Zdrowia wszystkim, przede wszystkim.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.