blokujToruń pamięta o swoich zawodnikach i wybudował stadion im. Pera Jonssona ciekawe co zrobi zielonka
Darcy Ward przebywa w zielonogórskim szpitalu po nocnej operacji. Australijski zawodnik jest przytomny i samodzielnie oddycha.
23 2304 przeczytaj cały artykuł
blokujToruń pamięta o swoich zawodnikach i wybudował stadion im. Pera Jonssona ciekawe co zrobi zielonka
blokujStadion nie jest im. Pera Jonssona
blokujSorki kolego masz racje to ulica ale fakt sie liczy
blokujNo właśnie :))
blokujObyśmy nie musieli go upamiętniać obyśmy nie musieli.
blokujstadion jest im Mariana Rose, Pera to jest ulica jak co. Z resztą teraz liczy się realna pomoc na zabiegi i rehabilitację, a na takie rzeczy czas przyjdzie później.
blokujZawód sportowiec czy żużlowiec jak kto woli dziesiątki ludzi dziennie ulega wypadkom murarz tynkarz itp. nikt o nich nie pisze wszystko to to ryzyko zawodowe po co szarżował bieg o pietruszke ostatni w sezonie ale cóż pewnie chodziło o kase więcej punktów więcej pieniędzy
blokujNawet mi się nie chce dyskutować z takimi jak ty daruj sobie takie komentarze i znikaj stąd.
blokujNie chodziło o pieniądze. Darcy jest jednym z tych żużlowców bardzo ambitnych. Za wszelką cenę udowadniał, że potrafi walczyć. Swoją jazdą pokazywał samego siebie i w jego stylu nie było odpuścić. Wolałabym jednak, żeby dowiozl tą dwójkę i był zdrowy :(((
blokujNiestety, ale Darcy stał się ofiarą własnej ambicji. Są zawodnicy którzy odpuszczają i są zawodnicy którzy nawet na treningu będą spinać tak samo jak w biegu o mistrzostwo świata. Kibice najbardziej kochają tych drugich, którzy nigdy nie odpuszczają i taki jest Darcy. Zdrowia Darcy!
blokujZdrowia Darcy! ...
blokujGdybyś darował sobie to zdanie o pieniądzach można by Ci przyznać rację...
blokujKażdy ocenia innych według siebie, może on ryzykowałby wszystko dla kasy ale jakby ten bieg oglądał nawet samo nagranie to by wiedział, że to był nieszczęśliwy zbieg okoliczności, a Darcy owszem walczył i nie odpuszczał ale nie dwoił się i nie troił aby za wszelką cenę wygrać, po prostu jechał na swoim normalnym poziomie! PECH i tyle :-/. Może to dodatkowo boli, że to był bieg o pietruszkę ale dla zawodowca nie ma biegów odpuszczanych.
blokujMowa jest srebrem, a milczenie złotem...
blokujZawsze mnie zastanawia to skąd biorą się tacy 'ludzie' jak ty! Zero empatii, zero umiejętności życia w społeczeństwie. "Znafca" od wszystkich i wszystkiego. Śmieszne, że tytułujesz się 'kibi_cem". Chyba kibla i pisuaru, gdzie pewnie chętnie i często przebywasz. Bo jak mniemam innego towarzystwa nie masz. No może jeszcze ten nieodzowny dla tego typu ludzi: klawiatura i Internet. Tak naprawdę to żal mi takich jak ty!
blokujSzarżował? Nie widziałeś biegu, a pierdzielisz od rzeczy...
blokujBo istnieje jeszcze coś takiego jak ambicja sportowa, która pcha zawodnika by wygrać z rywalem i poczuć smak zwycięstwa oraz satysfakcję bycia w danym momencie lepszym. Bo istniejemy my kibice, dla których zawodnicy szarżują na torze byśmy, skoro płacimy za bilet, mogli poczuć emocje. Co do samego wypadku to Ward nie szarżował, po prostu trzymał gaz, jechał równo, ale go w pewnym momencie podniosło i uderzył w Łagutę.
blokujStadion nie był zbudowany dla Pera; po prostu nazwany jego nazwiskiem, choć i tego pewny nie jestem. Ponadto Per był ikoną toruńskiego żużla.
blokujStadion jest imienia innej ikony Mariana Rosego, a znajduje się on przy ulicy Pera Jonssona, Ward też jest naszą ikoną i te dwa miesiące tego nie zmieniają...
blokujNo właśnie. Dlaczego zatem koleś pisze, że mamy coś specjalnego zrobić dla Warda?
blokujNie wiem, niektórym chyba po prostu brakuje taktu. A dla Warda oba kluby powinny "coś" zrobić. Powinny odciąć te animozje które były do tej pory i puścić je w niepamięć. Pewnie to tylko moje pobożne życzenia ale tak bym sobie życzył...
blokujByłbym za.
blokujMam nadzieję że kierownictwo obu klubów potrafi się wznieść ponad te animozje i faktycznie zadziałać razem we wspólnej sprawie.
blokujNo można by zorganizować jakiś turniej w Toruniu i Zielonej, dwumecz cokolwiek. Mam nadzieję że prezesi coś zadziałają, a jestem pewien że kibice wtedy nie zawiodą.
blokujNa facebooku prezes zapowiedział że dzisiaj zapowiedzą jakiś plan działania w sprawie Warda
blokujZobacz co to za użytownik - przed chwilą założył konto, albo jakieś mulit żeby prowokować i tyle.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.