blokujPawełka brakuje :/
W niedzielę rozegrana została ostatnia kolejka fazy zasadniczej PGE Ekstraligi. Portal SportoweFakty.pl wybrał najlepszych zawodników tej części sezonu w najwyższej klasy rozgrywkowej.
blokujPawełka brakuje :/
blokujTeż tak myślałem,tylko że Paweł był wybierany do "siódemki kolejki" siedem razy,a Bartek i Piotr po 9.
Bardzo silna konkurencja ;o)
blokujAle np. Pawlicki mógł zostać podany jako senior a Paweł jako Junior
blokujBo to sa jaja a nie zadna 7 najlepszych.
1.Ward
2.Kolodziej
3.Vaculik
4.Janowski
5.Sajfudinov
6.Przedpelski
7.DrabikTen sklad jest prownywalny z ich skladem.
blokujZluzuj trochę. To jest subiektywna 7 SF. Ty dałeś swoją. Ja mogę dać swoją.
blokujZmarzlik > Przedpełski, Piter > Drabik, Nicki > Emil, Greg > Janowski, Woffinden > Vaculik, Pepe > Koldi, Hampel > Ward, gdzie Ty tu masz porównywalny skład ?
blokujCzyli którys z pary, Piotr-Bartek trafił tu przez przypadek?
blokujNie uwazasz, ze Pawlicki powinien byc pokazany z seniorami dzieki swietnej postawie na torze? Wtedy Przedpelski wskakuje jako junior.
blokujA z jakiej okazji Piotr ma być z seniorami jeśli cały sezon jeździ jako junior? Paweł jest dobry, ale od Bratka i Pitera słabszy
blokujprzeciez mozesz sobie zalozyc na swoim blogu swoja 7 rundy zasadniczej wklepac tam przedpelskiego a nawet miedzinska. 2 najlepszych juniorow to piotr i bartek. koniec kropka.
blokujJezeli tak rozumujesz, to również dobrze z seniorami można wstawić Przedpełskiego. Co o tym sadzisz?
blokujNic dodać,nic ująć.
Szacun za logike i celność...
blokujNie, po prostu Piter powinien być w zestawieniu jako senior za Nickiego, a Pawełek z Bartkiem na pozycjach 6 i 7. Gdzie jest napisane że junior nie może być na pozycji seniorskiej.
blokujTak jak wcześniej pisałem. Jezeli junior moze być ujęty na pozycji seniorskiej, to co przeszkadza aby to był Przedpelski? Dlaczego to musi byc Piotr.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.