blokujDzisiaj pogadałem z Szwedami Duńczykami popiłem piwka z Falubazem naprawdę rozmowa na luzie było milo a ujebałem się ze Stalą Rzeszowską hjehehheheh nawet śpią u mnie fajni ludzie w tej stali naszej imiennicze dobranoc wszystkim
Zwycięstwem Mateja Zagara zakończyło się rozegrane na torze w Gorzowie Grand Prix Polski. Oprócz Słoweńca na podium stanęli Greg Hancock i Tai Woffinden. Czwarty był Bartosz Zmarzlik.
9 987 przeczytaj cały artykuł
blokujDzisiaj pogadałem z Szwedami Duńczykami popiłem piwka z Falubazem naprawdę rozmowa na luzie było milo a ujebałem się ze Stalą Rzeszowską hjehehheheh nawet śpią u mnie fajni ludzie w tej stali naszej imiennicze dobranoc wszystkim
blokuji tak trzymać ;)
blokujPytanie co będzie jutro jak zacznie trzeźwieć!
blokujSugerujesz że goście mogą zrobić niespodziankę?
blokujNie to był żarcik! Pewnie skończy się na bólu głowy i kolejnej flaszeczce oby dobrze się bawili
blokujNo jasne :D
blokujŻona Karola prowadzi więc to nie jego problem hehe Karol jest nie czynny a ja już sam mówię dobranoc bo tyle tu liter na klawiaturze nie jest łatwo pozdro dla speedway fanów i do zobaczenia na półfinale w Lesznie bo im będę kibicował bez na piny pozdrawiam
blokujNo bo Toruniowi sie nie kibicuje ;(
blokujkibicuj, kibicuj. Spokojnej podróży nie chuchajcie za bardzo w aucie aby żona Karola, Wasz kierowca nie nabrała promili :) Pozdrawiam szerokości na drodze!
blokujNo to luzik, a na "trawkę" po piwku wyskoczyliście z FZetem? Grunt, że dobrze się bawiłeś! Tak trzymać, spokojnej wytrzeźwiałki jutro znaczy się dzisiaj. Pozdr
blokujDzięks
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.