blokujOd dziś nie cierpię Japończyków ;) Mogli jednego seta rywalom oddać, było przecież blisko. Pewnie mają układ z nową ;)
Dziękuję za gratulacje. Teraz będzie jeszcze trudniej, doszła presja ;)
Typujemy II rundę Pucharu Świata 16-18.09 Punktujemy bez zmian: 1. Trafiony wynik - 3 pkt 2. Trafiony zwycięzca - 1 pkt 3. Trafiony kpl wyników dnia - 10 pkt 4. Trafiony kpl zwycięzców dnia - 5 pkt 5. Trafiony kpl wyników rundy - 20 pkt 6. Trafiony kpl zwycięzców rundy - 15 pkt. ----------------------------------------- (…)
blokujOd dziś nie cierpię Japończyków ;) Mogli jednego seta rywalom oddać, było przecież blisko. Pewnie mają układ z nową ;)
Dziękuję za gratulacje. Teraz będzie jeszcze trudniej, doszła presja ;)
blokujA do Japończyków obydwoje z nową macie szemrane - jej przegrali bonusa rundy.. :)
blokujTaki układ, że no właśnie zawalili mi bonusa, a mogli mi tak pięknie ustawić typera ;). Mogą się jeszcze w jakimś stopniu zrehabilitować, zobaczymy :)
blokujNo dobra dobra, wiem, organizator już mi wszystko wyjaśnił. Zatem wygląda na to, że oboje jesteśmy skrzywdzeni przez los. Ale to dobrze, są dobre strony, nie będę czuł się samotny w tych trudnych dla mnie chwilach ;)
blokujNo to jak będziesz chciał pogadać daj znać ;P
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.