blokujszanse Jonssona nie są zbyt wielkie, Władek nie odpuści,sprzeda nawet samolot i akcje kupi. Chyba lepiej żeby Gollob przejął ten bałagan bo lepiej wie jaka choroba nęka ten klub.
Andreas Jonsson jest jednym z zainteresowanych na kupno bydgoskiego klubu. Oprócz oferty Szweda, do ratusza wpłynęły jeszcze dwa inne wnioski.
0 636 przeczytaj cały artykuł
blokujszanse Jonssona nie są zbyt wielkie, Władek nie odpuści,sprzeda nawet samolot i akcje kupi. Chyba lepiej żeby Gollob przejął ten bałagan bo lepiej wie jaka choroba nęka ten klub.
blokujdym ewidetnie tobie szkodzi.
blokujJeśli chodzi o pisanie "na temat", to napisałem niżej. Teraz daję upust swojemu zadowoleniu,że Sławek jak J-23...znowu nadaje ...na SF;))))
blokujGoscinnie,tylko i wylacznie z powodu ,jakby nie bylo sensacyjnej wiadomosci ;)Pozdrawiam Konradzie ;)
blokuj:)))))))))))))))))))))))))))
blokujNo cóż Konrad, nic na siłę. Ja myślę, że dzięki uporowi i wytrwałości udało nam się doprowadzić do kompromisu. Na mnie możesz zawsze liczyć. Pzdr!
blokujjaki samolot !!!!! nie pisz głupot
blokujBredzisz chłopie Władek to gość z kategorii ja mam zawsze rację, a jak nie mam racji patrz pkt 1. Z braku laku dobry i on, ale Andreas to coś nowego w naszym żużlu tego jeszcze nie było - jeżdżący obcokrajowiec właścicielem klubu. Ma całkiem inne spojrzenie, do tego byłby murowanym liderem na 1 ligę:)
Nikt mu makaronów wieszał nie będzie, bo negocjować kontrakty będzie z kolegami z toru. Jak byłbym kibicem Polonii podpisałbym się pod tą kandydaturą 2 rękami..
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.