blokujRedaktor chwali się ile przeznaczył na Warda, ok to może napisze jeszcze ile zarabia. Duża część kibiców nie jest tak zamożna i nie zarabia takich pieniędzy ,by móc przeznaczyć na szczytny cel. Do tego stwierdzenie że za mało pomagamy - to już jest jakiś szczyt głupoty. Jakbym ja miał wolną gotówkę typu 500 zł to pewnie byłbym na każdym meczu a nie wybierał zawody na które naprawdę warto poświęcić ciężko zarobione pieniądze.
Z drugiej strony jest to dość dziwne, że zawodnik zarabiający nie małe pieniądze nie potrafił się porządnie ubezpieczyć (szczególnie że uprawia tak niebezpieczny sport). Gdyby mi się wydarzył taki wypadek, raczej nikt oprócz rodziny, nie starał by mi się pomóc nie mówiąc o tak wielkich kampaniach jak dostaje Darcy. Kiedyś wpadłem na taki pomysł i się ubezpieczyłem na wypadek dziwnych zdarzeń losowych.
Mogę napisać że mimo wszystko według mnie DW i tak dostaje dużą pomoc, mimo że swoim zachowaniem nie był zbyt .... lojalny? lubiany? Szczególnie w Toruniu i w ZG do czasu wypadku, choć mimo wszystko był wspaniałym żużlowcem, bardzo walecznym i odważnym.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.