blokuja wszystko to bo............ Szczepaniaki nie porodzili sobie z w własnym torem.
Główna Komisja Sportu Żużlowego nie wyklucza kroków prawnych przeciwko działaczom i trenerowi Ostrovii w związku z wydarzeniami po finale Nice PLŻ.
0 161 przeczytaj cały artykuł
blokuja wszystko to bo............ Szczepaniaki nie porodzili sobie z w własnym torem.
blokujok. można i nawet trzeba mieć do nich pretensje że pojechali słaby mecz ale w takim razie powiedz mi po kiego licha są treningi w piątek i sobotę przed meczem? Czy czasem nie po to by najlepiej dostosować silnik i przełożenie do toru? A w dniu meczu Cieślak robi tor całkowicie inny,zmoczony... Dokładnie taki jaki pasował łotyszom w rundzie zasadniczej... Nie dziwne? Dla mnie bynajmniej zagadkowe... Ale jak szumią we łbie nocne procenty... Zakpił z nas kibiców na maksa!!!!!!!
blokujCzyli światło zgasło .... Wodniczak zakpił z Was kibiców na maksa .... Sięgneliście dna niżej upasc nie można .....
blokujmy kibice sięgneliśmy dna??? widzę że jesteśmy w innej bajce
blokujDokładnie tak bo wy kibice te wszystkie wały tego grubego chorego człowieka tolerowaliście ..... i wcale mi was żal nie jest
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.